Dragoste cu năbădăi! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat

 Stamen Diana
.

Azi se ceartă, mâine se împăcă! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, iar cei doi au fost surprinși în oraș fiind foarte apropiați. După agitația de zilele trecute când afaceristul ar fi încercat să o răpească, spiritele s-au calmat acum.

Dragostea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este una foarte pasională, dar și plină de momente tensionate. Cei doi s-au despărțit înaite de 1 mai, iar acum la mai puțin de o lună s-au împăcat. Afaceristul nu poate sta deloc fără blondină și face orice ca să fie cu ea.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși recent când au venit la un local de fițe. Cei doi au venit cu aceeași mașină, iar când au ieșit din restaurant s-au ținut de mână. Lucrurile s-au liniștit în relația lor, iar acum pare că totul este bine între ei.

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Alex Bodi ar fi încercat să o răpească pe Bianca Drăgușanu

Nu mai este niciun secret faptul că Bianca Drăgușanu trăiește la intensitate maximă fiecare relație în care este implicată. Niciun bărbat nu o poate uita pe vedetă, iar unii nu știu cum să mai facă să o recucerească.

‘De-ale Biancăi. Unde e iubire, pasiune este și nebunie. Nu e nimic special. Când iubești o femeie poți să faci orice nebunie. Să o răpești, să fugi cu ea în lume, te sinucizi, doamne ferește să nu faceți asta! Recurgi la tot felul de tertipuri pentru a îi demonstra femeii respective că ai nevoie de ea. A venit și Poliția?! Foarte bine! A fost spectacol, a fost show. Glumesc… Asta este viața noastră, a persoanelor publice, iar probabil este firesc să se întâmple și asta. Probabil… zic și eu.’, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru VIVA!.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton