Ce spune Cristi, de la "Insula Iubirii", despre femeia care l-a înșelat

 Oana Pantazi
.

Cristi este una dintre cele mai sexy ispite de la reality show-ul „Insula iubirii”, însă, după câte povestește chiar el, nu a fost scutit de suferințele în dragoste… Pentru că, în viață, totul se plătește.

Acum este într-un reality show și se joacă cu sentimentele concurentelor, un lucru la care se pricepe foarte bine, însă Cristi, de la „Insula Iubirii”, una dintre cele mai sexy ispite, a avut la rândul său de suferit de pe urma femeilor. Chiar dacă rolul pe care îl joacă acum nu presupune implicare sentimentală și se pricepe destul de bine la asta, de-a lungul timpului ispita a cunoscut și reversul medaliei, după cum a povestit la Star Matinal.

„Am înșelat, evident”

Cristi a fost întotdeauna un cuceritor, după cum singur povestește și nu puține au fost victimele farmecului său, însă viața i-a dat niște lecții din care a avut de învățat:

„Nu a trebuit să fac ceva anume ca să mă bucur de compania unei femei. Nu vreau să intru în amănunte, dar la finalul sezonului 4 am avut de făcut o alegere, mă trăgea ața spre casă. A existat o domnișoară cu care am fost înainte și la care am ținut foarte mult, dar am lăsat totul în spate atunci când am decis să vin la emisiune. Regret că nu m-am întors și în noul sezon, dar mai mult aș fi regretat dacă nu eram alături de familie.

Mereu am fost în gardă atunci când venea vorba despre o relație. Atunci când am iubit am fost și eu foarte insistent pentru a nu pierde femeia iubită. Am înșelat, evident. M-am și maturizat foarte repede, am cunoscut multe femei într-un timp foarte scurt, când eram foarte mic. Am făcut persoane să sufere care nu meritau, poate voluntar, poate involuntar, dar karma are un mod de a face lucrurile să se întoarcă. Mi-am luat-o și eu într-o oarecare măsură. Am învățat să prețuiesc mai mult femeile și să nu mai fac aceleași greșeli din trecut', a povestit Cristi, de la „Insula Iubirii”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton