Prima imagine cu cel de-al patrulea copil al lui Kim Kardashian. Vedeta a dezvăluit numele băiețelului

 Stamen Diana
.

Kim Kardashian și Kanye West au arătat prima fotografie cu cel de-al patrulea copil. Băiețelul a primit numele de Psalm West și seamănă cu părinții lui. Kim Kardashian a apelat pentru a doua oară la o mamă surogat. 

Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, și Kanye West, în vârstă de 41 de ani, l-a prezentat lumii pe fiul lor, Psalm West, pe dat de 17 mai. Micuțul este adorabil. Cei doi sunt foarte fericiți de venirea pe lume a celui de-al doilea copil născut de o mamă surogat. Kim Kardashian a postat pe Instagram prima poza cu bebelușul.

Kim Kardashian și Kanye West sunt părinții a patru copii: North (5 ani), Saint (3 ani), Chicago (1 an) și Psalm. Micuța Chicago și Psalm au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

De ce nu a mai ales Kim Kardashian aceeași mamă-surogat

Publicația Peole a confirmat acum câteva luni că celebrii Kim Kardashian (38) și Kanie West (41) își vor mări curând familia, cel de-al patrulea copil al cuplului fiind deja pe drum. North (5), Saint (3) și Chicago (1 an), care a venit pe lume tot prin intermediul unei mame-surogat, își așteaptă cu nerăbdare noul frățior, care va veni pe lume la începutul lunii mai. Conform sursei, cei doi viitori părinți sunt extrem de încântați, iar Kim deja face planuri de amenajare a viitoarei camere a bebelușului, dar și pentru baby shower, petrecere care va avea loc cu puțin timp înainte de venirea sa pe lume.

Surpriza este că, de data aceasta, deși s-au declarat extrem de încântați de mama-surogat pe care au ales-o pentru fiica lor Chicago, Kim (care, din motive medicale, nu mai poate duce o sarcină la bun sfârșit) și Kanye de data aceasta au apelat la o altă mamă purtătoare pentru cel de-al patrulea copil al lor. Chiar dacă cei mai mulți au bănuit că între cei doi soți și persoana aleasă pentru a le naște copilul au apărut neînțelegeri, din cauza cerințelor destul de dure ale lui Kim și Kanye, răspunsul este unul mult mai simplu! Femeia care a născut-o pe Chicago nu a putut să poarte și această sarcină dintr-un motiv foarte simplu – este însărcinată la rândul ei, de data aceasta nu cu copilul altora, ci cu cel propriu!

 

Kim KardashianKim Kardashian

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton