Dragoș Moldovan, primul interviu după ce a câștigat ”Vocea României”. Ce face cu premiul de 100.000 de euro și în ce relații a rămas cu Tudor Chirilă | EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Un tip carismatic, o voce puternică și o stea norocoasă. Dragoș Moldovan este tânărul de doar 22 de ani care și-a adăugat în palmares titlul de voce a României, succes care i-a adus 100.000 de euro în buzunar și șansa spre o carieră muzicală mult râvnită. Cum s-a schimbat viața tânărului solist, în ultimele două luni, de când a câștigat Vocea României? În bine, iar asta îl face extrem de fericit.

Dragoș, au trecut deja câteva săptămâni de când ai câștigat Vocea. Poate sună măreț, dar sunt sigură că ți s-a schimbat viața. Aș vrea să ne spui tu în ce fel…

Da, așa este, viața mea s-a schimbat puțin, deoarece multă lume mă cunoaște acum. A fost o perioadă interesantă de la momentul în care s-a încheiat competiția și am câștigat, am primit foarte multe mesaje – unele pozitive, altele constructive! (zâmbește) Ce este cu adevărat important pentru mine este că simt că îmi este mai simplu să aduc lumea la concerte, pentru a le prezenta muzica mea. Și cu acest gând în minte am pornit – să am ocazia să le prezint și mai multor oameni creațiile mele și ale colegilor mei de trupă.

Știu că toată lumea te întreabă asta. Ce ai de gând să faci cu premiul de la Vocea?

Așa este, am primit des această întrebare. Și tocmai din acest motiv mi-am luat timp să mă gândesc la un răspuns. După ce am trecut peste momentul finalei și am analizat ce priorități am pentru acest moment al vieții, am decis să investesc cea mai mare parte din bani în activitatea mea muzicală. Cred că este momentul potrivit să mă concentrez pe cariera mea.

Cum este relația ta cu Tudor Chirilă acum, după terminarea show-ului? Când ați vorbit ultima dată?

Eu cred că am rămas în relații bune, de prietenie, cu siguranță el va rămâne mereu un mentor pentru mine și o persoană de la care am avut foarte multe de învățat. Ultima dată am vorbit cu Tudor în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Concret, care sunt planurile tale profesionale pentru anul acesta?

Multe concerte pe cât mai multe scene. Deja am început, am numeroase concerte programate în perioada următoare, atât în Timișoara, cât și în celelalte orașe din țară. Îmi doresc să fiu cât mai aproape de oameni cu piesele și interpretările mele.

FOTO: PR

Dragos-MoldovanDragos-Moldovan
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton