Oana Roman, pictorial exclusiv în noua casă alături de fiica ei. Ce spune despre căsnicia cu Marius Elisei: "Încă n-am găsit echilibrul. Când e foarte bine, când e foarte rău"

 Stamen Diana
.

Dacă ar fi să descriem viața Oanei Roman printr-o singură sintagmă, aceea ar fi „una caldă, una rece. Existența ei – ce ar putea lesne constitui subiectul unui roman – a fost marcată deopotrivă de evenimente dramatice și fericite, fiecare întâmplare frumoasă fiind umbrită de un necaz, iar fiecare necaz fiind șters, la rândul lui, de o mare împlinire. Despre toate acestea am vorbit cu Oana Roman într-un cadru special, noua ei casă servindu-ne drept decor pentru cea mai sinceră șuetă jurnalist-vedetă. Dureros de sinceră.

Oana, ziua în care am făcut ședința foto a marcat și șase ani de căsătorie. Cum ești acum, după cei șase ani?

Sincer, nu știu să dau un răspuns clar. Mă simt mai matură, am un copil minunat și am super proiecte profesionale. Fizic, am suferit o transformare vizibilă în bine și simt că mi-am găsit și stilul. Personal vorbind, totul e ca un roller coaster, când sus, când foarte jos. Totuși sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit în acești ani. Ani grei din multe puncte de vedere, cu probleme mari de sănătate, cu multe zbateri și griji, dar cu multe satisfacții, cu multe zâmbete de copil fericit, pentru că Isa a fost un copil fericit de când s-a născut. A fost mereu veselă, cuminte, a dormit și s-a jucat și, pratic, recunosc că a fost un copil foarte ușor de crescut. A venit ca o binecuvântare, ca răspuns la ruga mea de a avea un copil și totul a fost mult mai frumos decât am visat.

În continuare ea este un copil extrem de cuminte, foarte deșteaptă, foarte sociabilă și este o bucurie imensă în fiecare zi. Mă simt binecuvântată că sunt mama ei. În rest, lucrurile au fost și bune, și rele, eu am luptat să fac în așa fel încât să fie mai mult bune, dar nu mi-a ieșit mereu.

Bănuiesc că au fost șase ani și cu bune, și cu rele… Ai uimit pe toată lumea cu anunțul separării, iar acum pare că v-ați împăcat. Care este acum relația dintre tine și Marius?

Așa cum am spus mai sus, e când foarte bine, când foarte prost. Încă n-am găsit echilibrul. Și sunt zile în care pare că acest echilibru se duce mult prea în dezechilibru. Încă mai încerc să stabilizez lucrurile, nu îmi prea iese, cred că amândoi greșim undeva. Ne apasă multe momente foarte grele, prin care am trecut în toți acești ani, și, poate pentru că nu am avut deloc timp pentru noi, asta a făcut să nu mai comunicăm cum trebuie. Vreau să cred că va fi bine, dar încă nu sunt deloc sigură de asta.

Coperta-VIVA-februarie-2020Coperta-VIVA-februarie-2020

Ce i-ai spus Isei atunci când ai anunțat public faptul că vă separați?

Nimic. Am lăsat lucrurile să vină de la sine și a fost mai bine decât dacă aș fi stat să-i spun nu știu ce povești.

Nu ai spus nimic despre motivele care au condus la acea separare… Ai simțit că s-a umplut paharul și că e cazul să pui piciorul în prag?

Nu am spus și nu o voi face. Cred că trebuie să existe o barieră și că detaliile trebuie să rămână în familie, între noi. Nu mi-am dorit și nu-mi doresc o dezbatere publică pe acest subiect.

Isabela a asistat vreodată la discuțiile voastre în contradictoriu? Cum a reacționat?

Nu discut public astfel de detalii. Nu am făcut-o niciodată și nu o voi face din respect pentru familia mea și mai ales pentru Isa.

Întreg interviul îl puteți citi în numărul de februarie al Revistei VIVA!

FOTO: Marius Bărăgan, Facebook

Oana-Roman-VIVA-2Oana-Roman-VIVA-2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton