Doru Todoruț, primele declarații după despărțirea de Irina Baianț: "Mi-a fost frică de singurătate"

 Laciu Andreea
.

Doru Todoruț de la Deepcentral are noroc pe plan profesional, dar un ghinion teribil când vine vorba de iubire. În urmă cu mai mulți ani, artistul divorța de Rocsana Daliana, femeia care i-a dăruit trei fetițe minunate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

„A fost o decizie comună aceea de a nu vorbi despre divorţ. Copiii trebuie să se bucure de copilărie, adulţii mai fac greşeli. Ca părinţi relaţionăm foarte bine, mai bine decât atunci când eram împreună. Există înţelegere şi linişte. Gemenele sunt încă mici şi nu ştiu nimic, dar Rebeca are 5 ani şi a pus nişte întrebări fireşti. Realitatea s-a acceptat destul de uşor', a declarat el, la Prima TV.

„Dacă m-ar întreba cineva dacă îmi pare rău că m-am căsătorit şi am divorţat, aş spune că nu, pentru că am aceste trei fetiţe„, a mai afirmat solistul, la acea vreme. Câțiva ani mai târziu, o cunoștea pe soprana Irina Baianț. Cei doi păreau să fie îndrăgostiți până peste cap, ba chiar se logodiseră și făceau planuri de nuntă.

cine-este-iubita-lui-doru-todorutcine-este-iubita-lui-doru-todorut

Ce spune Doru Todoruț după despărțirea de Irina Baianț

Artistul a decis să își deschidă sufletul și a povestit mai multe amănunte într-un realizat de Nasrin. Cu toate că i-a fost teamă să rămână singur, a luat decizia cea mai grea cu putință. Însă, chiar dacă a avut parte de experiențe negative în dragoste, nu regretă nimic, a adăugat el la Antena Stars.

„Mi-a fost frică de singurătate. De curând am scăpat. Scapi de singurătate în momentul în care îți dai seama că tu fugi de tine, de problemele tale, de frustrările tale, de faptul că nu ești perfect. Trebuie să stai cu tine de vorbă și să te îndrepți. Ceea ce nu este simplu, nu este confortabil, mai bine stai la televizor cu un prieten sau ieși', a declarat Doru Todoruț.

Citește și: Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție la 7 ani de la divorț. Cum a ripostat solistul de la Deepcentral

Citește și: Alexandra Stan e decisă să câștige Survivor! Cu ce vedetă s-a antrenat

Citește și: Cine este Irina Baianț, blonda superbă care a atras toate privirile la ceremonia dedicată Simonei Halep. E feblețea lui Vladimir Putin

Citește și: Cove lipsește de la Vorbește Lumea! A fost testat pozitiv pentru COVID-19: cum se simte

„Mereu se adună lucruri, mereu sunt experiențe pe care nu știu cum să le abordez. Dar până la urmă cred că nu ai avea o materie primă de probleme, nu ai progresa. Nu ai avea ce să pui deoparte. Am deprins o mie de reținere, dar nu în a-mi afișa sentimentele, ci în a mai avea o relație.

Chiar nu simt nevoia, sunt foarte bine cu mine, cu fetele. Dacă nu aveam fetițe probabil că lucrurile erau ușor diferite. Am o viață completă acum. Nu spun că exclud, dar în momentul de față sunt atât de bine, încât nu aș schimba nimic', a mai transmis cântărețul de la Deepcentral.

Doru Todoruț de la Deepcentral, adevărul despre următoarea iubită

„Mi-e atât de bine singur… Nu am răspuns la întrebarea asta. Aș vrea să mai stau puțin așa cum sunt și numai dacă voi găsi o persoană care să aprindă acea flacără', a mai declarat el, atunci când a fost întrebat despre o potențială relație.

„Am fost folosit odată. Nu am simțit de curând că am fost abandonat sau părăsit, dar mai demult, da. De curând am luat eu deciziile, pentru că așa am simțit că e mai bine. În trecut, da. Au fost niște regrete', a încheiat el declarația la TV.

Cine este Irina Baianț, fosta logodnică a lui Dan Todoruț

A bifat până în prezent o mulțime de realizări profesionale. A cântat pe marile scene ale lumii și a avut șansa să-l cunoască chiar pe Vladimir Putin. Evenimentul a avut loc cu ocazia concertului de ziua acestuia, din 2015. ‘Întâlnirea cu Putin fost o experiență puternică. Bineînțeles că nu m-am gândit niciodată că acest lucru se va întâmpla, dar istoria se scrie cu fiecare pas‘, a povestit Irina pentru life.ro despre întâlnirea cu președintele Rusiei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton