Emily Burghelea va avea fetiță: "Mi-aș dori să nasc în apă!"

 Laciu Andreea
.

Emily Burghelea are toate motivele să uite de momentele neplăcute de la Acces Direct. Fosta asistentă TV și fosta concurentă de la Bravo, ai Stil! va deveni mămică. S-a căsătorit cu alesul inimii ei, iar acum se pregătesc să aibă primul lor copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soțul lui Emily preferă să își păstreze chipul și identitatea reală cât mai departe de luminile reflectoarelor. Însă, participă alături de partenera lui de viață în emisiuni TV, atunci când este cazul. Acum au fost prezenți în platoul de la Teo Show, unde au anunțat sexul bebelușului. Emily Bughelea mai are doar două luni până când va deveni mămică.

Cu toate că mulți au fost de părere că se grăbește, se pare că vedeta și-a dorit dintotdeauna să fie o mămică tânără. De asemenea, și pe cel care i-a furat inima îl cunoștea de ceva vreme, trecând împreună prin bune și rele, până ce au ajuns să își unească destinele.

emilyburghelea-128686351373692630571899758132174434012236nemilyburghelea-128686351373692630571899758132174434012236n

Cum a anunțat Emily Burghelea că va avea o fetiță

Blondina și-a dorit să facă marele anunț într-un mod cât se poate de inedit. Așa că a scos o piesă, alături de Bibanu, numită Mamasita. „Noi am vrut să facem anunțul într-o manieră inedită și i-am zis prietenului nostru să facem rap și să căntăm', a spus ea.

„Voi fi mămică. O duc pe aia mică se se joace în Dubai, merg la mama în Constanța să se plimbe în tramvai', sunt versurile prin care a făcut anunțul așteptat de fanii ei. „Doamnelor si domnilor, este fetiță, nu gemeni, nu băiețel.Este fetiță, așa cum și-a dorit tati', a confirmat Emily Burghelea, în direct, la Teo Show. 

Citește și: Scandalul dintre Emily Burghelea și Antena 1 continuă! Fosta asistentă TV, somată să plătească pentru denigrarea emisiunii Acces Direct

Citește și: Doru Todoruț, primele declarații după despărțirea de Irina Baianț: „Mi-a fost frică de singurătate'

Citește și: Oana Zăvoranu, declarații tăioase despre relația cu Pepe: 'Nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând'

Citește și: Ce salariu avea Emily Burghelea, la Acces Direct

Cum vrea să nască Emily, fosta asistentă de la Acces Direct

Se pare că blondina vrea să nască într-un mod inedit, mai puțin întâlnit la noi în țară. Mai precis, își dorește ca fetița ei să vină pe lume în… apă! „Mi-aș dori să nasc în apă, dar nu știu exact unde o să fac asta. Ne gândeam într-o perioadă să mergem în America. Sunt hotărâtă să nasc în apă',a dezvăluit Emily Burghelea. 

Iubitul ei a cerut-o în căsătorie în direct, chiar în platoul Teo Show. Fosta prezentatoare TV, cuprinsă de emoții puternice, a spus un mare DA. „Da, da, da! Bineînțeles că vreau!, a spus emoționată Emily după ce a primit inelul.

Emily Burghelea a pozat nud, însărcinată în 7 luni

Tânăra a așteptat ca totul să fie în regulă cu bebelușul, apoi a împărtășit vestea cu toți fanii săi. Vedeta este extrem de fericită de când a aflat că va deveni mamă, precizând că iubitul ei Andrei este topit după bebelușul care crește în pântece.

„Am aflat patru săptămâni. Făceam un live pe Youtube cu două prietene, în timp ce găteam mi s-a făcut rău. Ele m-au întrebat în glumă dacă sunt însărcinată, fără să știe că noi chiar lucrăm la asta. Am mustăcit, am închis live-ul, m-am dus să-mi fac testul și am aflat vestea cea mare. A fost extrem de emoționant. Mi s-au tăiat efectiv picioarele.

Andrei este înnebunit, cred că va fi un tătic foarte responsabil. Vorbește cu bebelușul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce și-a putut dori vreodată’, a povestit Emily Burghelea pe contul de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton