Oana Zăvoranu, declarații tăioase despre relația cu Pepe: ”Nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând”

 Lupescu Anca
.

Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit, după ce Pepe și-a anunțat divorțul de Raluca Pastramă. Actrița a spus că ea crede că totul este de fațadă și că Pepe încearcă să atragă atenția asupra lui, pentru a obține concerte și a profita de pe urma popularității crescute în presă. Acum, Oana a fost întrebată ce părere are despre piesele pe care fostul ei soț i le dedica.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe a scris mai multe cântece și s-a zvonit, pe vremea când era căsătorit cu Oana Zăvoranu, că ele sunt dedicate soției sale, fie că piesele erau triste sau de dragoste. Acum, actrița spune că suporta să îl audă pe Pepe cântând.

În stilul clasic, plin de sinceritate și sarcasm, bruneta a dezvăluit că nu știe despre cine sau ce cânta, pentru că nu suporta să îl audă.

'Nu știu despre ce sau cine cânta că eu nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând…Dar am auzit că erau cam despre mine…posibil, păi despre cine să cânte ca să aibe și el un concert, două?', a declarat Zăvoranu pentru ciao.ro.

Oana a adus noi acuzații la adresa divorțului dintre fostul său soț și Raluca Pastramă. Ea a declarat că cei doi nu s-au iubit niciodată sincer și că artistul s-a însurat doar că să „o distrugă' pe ea.

'Lor le place prosteala asta pe care publicul o halește ușor și minciuna în care trăiesc de când s-au luat… Aia nu a fost dragoste, totul a fost forțat, acolo au fost alte chestii ca să mă distrugă pe mine… Dar eu am imunitate la amenințări sau manevre din astea. Se vor împăca pentru că vor pune batista pe țambal…', a mai spus vedeta.

Mai mult, Oana susține că Pepe nu a iubit-o niciodată pe Raluca, cea pe care actrița a numit-o „Fiona', totul fiind, de fapt, o serie de înțelegeri între artist și părinții Ralucăi.

'Și eu și multă lume știm chestii despre căsătoria ăstora doi, cât de ‘mult o iubea pe Fiona și cum părinții lui practic au făcut niște înțelegeri ca între ‘cuscrii ca să fie totul bine… Știu mult mai multe decât pot spune și ei știu toți că știu! Lumea care vrea să creadă în baliverne e liberă să fie naivă!

oana_zavoranu_si_pepe_1oana_zavoranu_si_pepe_1

Oamenii pot vedea cu această ocazie cât de sinceri sunt ăștia amândoi, care până acum trei săptămâni ‘pozau în familia perfectă, minunată și eternă.', a mai spus bruneta.

Oana Zăvoranu l-a acuzat pe Pepe că a bătut-o

Oana Zăvoranu, fosta soție a precizat că ar fi fost bătută de artist. Strânsă de gât, lovită cu pumnii în ficat, amenințată trădată și umilită, acestea sunt câteva dintre scenele pe care Oana Zăvoranu susținea că le-ar fi trăit alături de Pepe, fostul ei partener, încă de dinainte de a se căsători.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune'. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău'

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy'? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

Oana Zăvoranu spune că a încercat să evite scandalul cu fostul soț, dar el ar fi fost cel care a căutat nod în papură. De aceea, nu s-a mai abținut și a făcut dezvăluiri șocante la acel moment.

„Uite ce frumos boxează. Am fost și eu sacul de box de vreo 5-6 ori. Am spus, da, că Pepe m-a bătut. Prima agresiune s-a produs cu începerea telenovelelor mele, pe fond de gelozie. Papi (n.r. Alexandru Papadapol) a scăpat ca prin urechile acului, dar a fost fugărit. Chiar în primul episod din Numai iubirea s-a consumat o secvență de dragoste între mine și Papi. Intru în casă, în cameră, și văd pe stop cadru pe o secvență, eu într-adevăr într-o poziție de dragoste cu Papi. El, undeva în întuneric, m-am și speriat, stătea ca un strigoi și a zis: Nenorocito ce ești, îți bați joc de inima mea. Îmi curge sânge din inimă, din suflet. Se întâmpla în 2005-2006. Era cu ochii injectați, băut. Când bea are chip de nebunie, prietenii pot confirma„, a povestit Oana Zăvoranu în stilul caracteristic.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton