Dorian Popa a făcut accident în București. Primele declarații ale cântărețului după incidentul neplăcut

 Pirvu Cristina
.

Cântărețul Dorian Popa a fost implicat miercuri seară într-un accident rutier în centrul Capitalei, în apropiere de Teatrul Național. Acesta a făcut primele declarații despre incidentul neplăcut prin care a trecut.

Mașina actorului a lovit un alt vehicul aflat în trafic. Ambele mașini au suferit „șifonări' ușoare.

„Da, am avut un accident. S-ar putea ca eu să fiu de vină. Am plecat de la semafor pe verde, dar cei din fața mea n-au plecat și n-am mai putut frâna. Pe jos e un fel de mâzgă și alunecă destul de tare. Mașina mea nu a frânat', a declarat Dorian Popa pentru Libertatea. 

Ulterior, pe Instagram, acesta a povestit fanilor prin ce a trecut.

„Hâtz, Johnule, din când în când, lucrurile mai merg și rău. Asta este, n-avem ce să facem, bine că toată lumea e teafără și bine că avem asigurările necesare. Bă cred că eu sunt singurul om din lume care putea să supere atâția oameni într-o singură fracțiune de secundă. Motiv pentru care îmi cer scuze oficial de la toată lumea. Asta aste, carambolul a fost mai carambol decât ne așteptam. Ne punem cenușă în cap și ne asumăm.”, a spus el.

Dorian Popa şi-a făcut o intervenţie estetică la faţă

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriţi artişti de la noi. Cântăreţul a reuşit să strângă peste 1 milion de urmăritori pe Instagram. Fanii sunt atenţi la orice mişcare pe care o face. Aşa s-a întâmplat şi acum când a ajuns la medicul estetician. Iată prin ce transformare trece. 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton