4 trucuri 100% naturale pentru creșterea rapidă a sprâncenelor

Ți-ai pensat sprâncenele în exces, iar acum vrei să le lași să crească astfel încât să le schimbi forma? Ai zone cu goluri în sprâncene? Iată 4 trucuri 100% naturale pentru creșterea rapidă a sprâncenelor.

Suc de lămâie


Întărește firul de păr al sprâncenelor și le stimulează creșterea. Însă, atenție, există posibilitatea să le deschidă nuanța.

Pur și simplu aplică sucul de lămâie cu ajutorul unui bețișor de urechi sau masează sprânceana direct cu felia de lămâie. Așteaptă 15 minute, apoi clătește.

Gălbenuș de ou

Într-un vas de sticlă bate gălbenușul cu ajutorul unei furculițe, apoi aplică-l pe toată lungimea sprâncenei. Așteaptă 20 de minute și clătește cu apă călduță.

Suc de ceapă

Să nu te descurajeze mirosul! Dai pe răzătoare o jumătate de ceapă, o storci și apoi masezi sprâncenele timp de 5 minute distribuind sucul pe toată lungimea acestora.

Rezultatul? Foliculii de păr sunt hrăniți, întăriți, stimulați să crească, iar sprâncenele capătă un aspect strălucitor.

Citește și:

Simplitate și rafinament – machiaje și coafuri de la Premiile Oscar 2019

7 beneficii ale bicarbonatului de sodiu pentru piele, păr sau dinți

Uleiuri și vitamina E

Amestecă 2 lingurițe de ulei de ricin, 1 linguriță de gel de aloe și 2 capsule de vitamina E. Mixtura se aplică seara pe sprâncene și se îndepărtează cu apă dimineața.

 

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton