Doina Teodoru participă la Chefi la cuțite. Scărlătescu, luat la roast de iubită: "La câte relații pasagere a avut..."

 Dumitrache Laura
.

Doina Teodoru s-a prezentat în emisiunea Chefi la cuțite, în cadrul căreia este jurat iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu. Doina i-a făcut o surpriză partenerului ei, care a rămas fără cuvinte când a văzut-o. Frumoasa șatena l-a luat la roast pe iubitul ei, spre amuzamentul celorlalți jurați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Doina Teodoru i-a îndeplinit dorința iubitului ei și a participat la Chefi la cutite. Vedeta i-a făcut o surprisă chef-ului și s-a prezentat în emisiunea în cadrul căreia este jurat. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt împreună de câteva luni, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

iubita lui scarlatescu la schefi la cutiteiubita lui scarlatescu la schefi la cutite

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite’ difuzată de Antena 1. Astfel, iubita sa i-a făcut o surpriză când și-a făcut apariția în emisiune. Colegii săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au râs cu lacrimi în timpul roast-ului făcut de Doina.

Citește și:Cătălin Scărlătescu, propunere inedită pentru iubita sa, Doina Teodoru, după câteva luni de relație:„Mi-aș dori foarte tare să…'

Citește și:Cum s-a implicat Doina Teodoru în afacerea lui Cătălin Scărlătescu:Ea e vegetariană. Nu sunt rasist la mâncare'/ EXCLUSIV

Citește și:Betty Stoian susține că nu a primit banii la concertul la care a cântat cu Tzancă Uraganu, în locul lui Florin Salam:”Am cerut o sumă modică”

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu confirmă divorțul de pilotul de raliuri. Cei doi nu mai locuiesc împreună:„Este adevărat'

Doina Teodoru participă la Chefi la cuțite

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătesc formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au plecat împreună în America Express, iar comedianta se implică în afacerile iubitului său. Scărlătescu declara că iubita lui gătește foarte bine și că și-ar dori să o vadă la Chefi la cuțite, emisiunea unde el este jurat.

Ei bine, Doina i-a îndeplinit dorința. Partenera sa participă în ediția ce urmează la Chef la cuțite, făcându-i o surpriză partenerului ei. Atât Scărlătescu, cât și colegii lui au rămas blocați când au văzut-o. „Cred că pe Cătălin o să-l enerveze foarte tare. Și…iată-mă aici!', a spus Doina Teodoru la testimoniale.

Doina Teodoru l-a luat la roast pe Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru a venit pregătită cu un roast pentru iubitul ei. Deși emisiunea este despre gătit, Doina a făcut un roast incredibil pentru Scărlătescu. Frumoasa șatena nu l-a amenajat deloc pe partenerul ei și i-a amuzat pe Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

„Dragule, așază-te comod! Și, cu această ocazie, îi mai atribuim o titulatură, lăutarul limbilor străine. Vă spun eu, la câte relații pasagere a avut Cătălin, cred că mai puteți să-i acordați și titulatura de Gara de Nord. Am înțeles că ai intrat deja în Cartea Recordurilor cu primul restaurant cu trei chiftele Michelin', sunt o parte din glumele pregătite de Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au participat la America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au participat împreună la America Express, show-ul prezentat de Irina Fodor, care va incepe în curând la Antena 1. Sezonul 10 Chef la cutite, revine la Antena cu o premieră de excepție, în 4 ediții consecutive. Acestea vor avea loc duminică, 4 septembrie, de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri, 5,6,7 septembrie, de la ora 20.30.

Cătălin Scărlătescu este nerăbdător ca telespectatorii să urmească ambele emisiuni. Juratul de la Antena 1 trăiește o poveste de dragoste cu Doina Teodoru. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, mai exact de 18 ani, cei doi se înțeleg de minune.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton