Ce părere are Andreea Esca despre ocupația fiicei sale, Alexia Eram, influencer pe Instagram: „Nu și-a arătat interesul pentru a face ceva în...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce părere are Andreea Esca despre ocupația fiicei sale. Prezentatoarea de la ProTV se bucură de o carieră de succes și de o familie împlinită. De mai bine de 20 de ani, aceasta este căsătorită cu Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii: Alexia și Aris. Fiica celor doi a împlinit 21 de ani și este deja independentă financiar. Iată ce spune prezentatoarea de job-ul fiicei sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În luna iulie, Alexia Eram a absolvit o prestigioasă facultate din Marea Britanie. De mai bine de doi, tânăra se întreține singură din job-ul de creator de conținut. Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde a strâns o comunitate impresionantă. Mai mult, Alexia Eram lucrează și la revista mamei sale,  Alist Magazine, unde deține o pagină de shopping. Recent, Andreea Esca a spus cum percepe ocupația fiicei sale.

esca-1-1esca-1-1

 Ce părere are Andreea Esca despre ocupația fiicei sale. Din sumele câștigate până acum, Alexia Eram și-a cumpărat un apartament, susținând că părinții ei au fost cei care au învățat-o înseamnă „valoarea banilor'.

Citește și: Andreea Esca a izbucnit în lacrimi, la TV. Ce surpriză i-a pregătit Cătălin Măruță:”S-a hotărât să ne facă să…”

Citește și: Andreea Esca a împlinit 50 de ani.A petrecut la Istanbul, pe ritmuri orientale, cu 70 de invitați

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit într-un club, pe litoral.Cum au reacționat când s-au văzut

Citește și: Daniel Pavel și-a împrietenit actuala iubită cu fosta soție. A plecat în vacanță cu toată familia:„Am făcut o gașcă'

Ce părere are Andreea Esca despre ocupația fiicei sale, influencer pe Instagram

Andreea Esca a susținut că fiica sa nu s-a arătat niciodată interesată de o carieră în televiziune. În schimb, este pasionată de domeniul în care lucrează acum și muncește mult pentru a-și atinge potențialul maxim.

„Alexia este pasionată de ceea ce face ea acum, care este acest nou job al vremurilor de azi, care include fashion, beauty. A și făcut în Anglia o facultate de arte care era specializată pe PR și industria fashion, deci continuă să dea informații în acest domeniu.

Este un om extrem de muncitor, ceea ce-mi place foarte mult la ea, chiar prea muncitor pentru vârsta ei, după părerea mea și nu și-a arătat interesul pentru a face ceva în televiziune, unde, poate, publicul ei nu mai este prezent', a declarat Andreea Esca, potrivit protv.ro.

„Sunt o fire foarte cheltuitoare'

De peste doi ani, Alexia Eram trăiește din banii pe care îi face din afacerea pe care o are în mediul online. Aceasta a recunoscut că este o fire cheltuitoare, în timp ce Mario Fresh este cel care mai face economii.

„Nu mai stăm împreună, eu mi-am cumpărat apartamentul meu, am rată. Pe de o parte, îmi e super-greu, mai ales dacă plecăm în vacanțe. Înainte eram obișnuită să îmi cumpere ei (n.r. «părinții») chestii. Și acum eu trebuie să plătesc gazele, lumina, apa, rata, am responsabilități.

Sincer, sunt o fire foarte cheltuitoare, de ce să mint? Dar pentru vacanțe, oricum strâng. Trebuie să ai minimum o vacanță pe an și încerc să mă stăpânesc. Mario este partea rațională a familiei, care strânge, eu sunt pe partea cealaltă. Deci el mă potolește!‘, a susținut Alexia Eram, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton