Vladimir Drăghia, despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil: „Chiar dacă nu sunt anxios, există mici frici”

 Ifrim Georgiana
.

Ce spune Vladimir Drăghia despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Actor, poet și înotător de performanță, fostul participant la emisiunea „Burlacul’ se bucură de o carieră înfloritoare și de o familie frumoasă. Acesta formează un cuplu cu Alice Cavaleru și au împreună o fetiță, pe nume Zora. Acum,  Vladimir Drăghia mărturisește că este pregătit să devină tată din nou, chiar dacă există „mici frici'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Vladimir Drăghia despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia s-au căsătorit în 2018, la malul mării, și și-au petrecut luna de miere în Maroc. Cei doi îndrăgostiți au aflat despre cea de-a doua sarcină când erau în vacanță, în Thailanda. Deși a mărturisit că cea de-a doua sarcină este diferită de prima, Alice își dorește să nască tot pe cale naturală. Într-un interviu recent, Vladimir Drăghia a făcut câteva declarații despre copilul care va veni pe lume curând.

draghia-1draghia-1

Ce spune Vladimir Drăghia despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Fostul înotător a mărturisit că nu este „anxios' cu privire la acest moment, însă există anumite „frici'. Iată ce declarații a făcut acesta!

Citește și: De ce a renunțat Vladimir Drăghia la înotul de performanță: „Când colega ta e dublă campioană olimpică…'

Citește și: Vladimir Drăghia, dezvăluiri despre căsnicia cu Alice Cavaleru:„Nici nevastă-mea nu mă mai vede sexy'

Citește și: Jorge, atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. Medicii au intervenit de urgență: „Nu mai puteam să respir și…'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a fost audiată la DIICOT. Ce acuzații îi aduce fostului iubit grec:„Este infracțiune ce a făcut, va înfunda pușcăria'

Ce spune Vladimir Drăghia despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil

Vladimir Drăghia așteaptă cu nerăbdare acest eveniment, chiar dacă câteva frici. Acesta a mărturisit că va fi la fel de implicat în creșterea celui de-al doilea copil și se simte pregătit.

„Nu sunt anxios, nu am fost niciodată anxios, iar acum, cu atât mai puțin, mai ales după ce ai deja unul, dar grijile fac parte din natura umană și recunosc că, na, chiar dacă nu sunt anxios, există mici frici acolo pe care orice individ și le pune atunci când vine un eveniment mare în viața lui, iar nașterea unui copil e unul dintre cele mai mari evenimente din viața lui.

Eu o să fiu la fel de implicat ca la primul, doar că plec de la altă idee. Mi se pare că toți oamenii pe care îi vezi aici și miliardele de oameni din lume s-au născut natural, adică e în natura noastră să ne naștem, să trăim și să murim.

Așa că, dacă noi toți ăștia de aici am știut să ne naștem și să trăim, o să știe și următorii. Adică, mi se pare că ne facem prea multe griji pentru ceva ce este pe cât se poate de natural', a declarat Vladimir Drăghia, potrivit cancan.ro.

Cum au anunțat Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia că vor avea încă un copil

În urmă cu ceva timp, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru și-au luat prin surprindere fanii de pe conturile de socializare cu un anunț emoționant – urmează să devină din nou părinți. Soția sportivului ar urma să aducă pe lume o fetiță în septembrie sau octombrie.

„Facem om nou. E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor.

Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături’, a scris Vladimir Drăghia în postarea prin care își anunță fanii că va deveni tată pentru a doua oară.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton