Dodo, însărcinată în 8 luni, de urgență la spital! Cum se simte fosta concurentă X Factor: „A fost nevoie...”

 Martin Lorena
.

Dodo a ajuns de urgență la spital! Doinița Ioniță, cunoscută de publicul larg sub numele de Dodo, a ajuns de urgență la spital zilele trecute. Aceasta a intrat imediat sub supravegherea medicilor întrucât este însărcinată în opt luni. Fanii au fost foarte îngrijorați atât pentru ea, cât și pentru bebelușul pe care îl așteaptă. Dodo a explicat întreaga situație pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dodo a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare, lucru care i-a îngrijorat imediat pe fani. Aceștia au început să se întrebe care este motivul pentru care Doinița Ioniță nu a mai postat nimic timp de câteva zile. Aceasta a oferit toate explicațiile atunci când starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. Se pare că a fost internată în spital pentru câteva zile.

196590778_10208893314166820_741353718884853581_n196590778_10208893314166820_741353718884853581_n

Dodo a explicat că s-a simțit destul de rău, motiv pentru care a apelat imediat la medici. Aceasta, însărcinată în opt luni, a fost internată în spital câteva zile pentru ca doctorii să se poată ocupa de ea.

Citește și: Doinița Ioniță, fostă concurentă X Factor, este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Povestea Doiniţei Ioniţă de la „X Factor”.Concurenta lui Ştefan Bănică a trecut printr-o dramă în 2017

Citește și: De la ce pornesc certurile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda și cine cedează:„Dăm vina unul pe altul'

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Diana Dumitrescu după naștere:„Dureri crunte, am cedat nervos, eram epuizată'

Dodo a ajuns de urgență la spital!

Dodo a îngrijorat pe toată lumea în momentul în care a anunțat că a fost internată în spital. Se pare că viitoarea mămică s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Aceasta i-a anunțat imediat pe fanii săi că se simte bine în acest moment, însă nu a specificat motivul concret pentru care a fost sub supravegherea medicilor.

 „Poate vă întrebați de ce nu am postat zilele astea. Din păcate, nu m-am simțit bine și a fost nevoie să rămân în spital pentru câteva zile', a scris Dodo, în descrierea unui filmuleț de pe TikTok.

Aceasta a trecut prin clipe de panică atunci când starea sa de sănătate s-a înrăutățit deoarece este gravidă în opt luni. Ba mai mult decât atât, Doinița Ioniță va fi o mamă singură.

Va fi o mamă singură

În viitorul apropiat, Doinița Ioniță își va strânge bebelușul pentru prima oară în brațe. Aceasta se pare că va fi o mămică singură deoarece s-a despărțit recent de tatăl copilului, Liviu Kevin. Relația celor doi s-a terminat cu scandal și certuri, motiv pentru care Dodo nu vrea să mai audă de el. Kevin susține că fosta concurentă X Factor este cea care nu dorește să păstreze legătura cu el.

„Care noi trei? Nu mai suntem nici noi doi, dar noi trei. Eu vreau sa ținem legătura măcar pentru copil, dar ea nu răspunde nici măcar la telefon. Bine, asta pentru ca este influențată de maică-sa, mai multe chestii', a declarat Liviu Kevin, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton