Andreea Mantea și fiul ei s-au vindecat de COVID-19! Primul loc în care au mers după ce au ieșit din izolare

 Martin Lorena
.

Andreea Mantea și fiul ei s-au vindecat de COVID-19. În urmă cu doar două săptămâni, prezentatoarea TV a anunțat că ea și copilul său, David, s-au infectat cu coronavirus. Aceștia au stat în izolare și au respectat toate măsurile impuse de autorități. Recent, Andreea Mantea și fiul ei s-au testat din nou, iar rezultatul a fost unul negativ. Cei doi s-au răsfățat și au ieșit în oraș pentru a mânca împreună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune. Aceasta s-a făcut remarcată de publicul larg datorită personalității sale puternice, dar și a profesionalismului de care a dat dovadă odată cu trecerea timpului. Aceasta a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19, virus pe care i l-a dat și fiului ei, David. Cei doi au respectat izolarea și măsurile impuse de autorități, iar acum s-au vindecat.

WhatsApp-Image-2021-10-07-at-11.06.05WhatsApp-Image-2021-10-07-at-11.06.05

Imediat după ce au văzut rezultatul testului negativ, Andreea Mantea și cu David au ieșit în oraș! Aceștia au mers să mănânce la un cunoscut lanț de restaurante fast-food, chiar dacă cel mic nu prea mănâncă nesănătos în viața de zi cu zi.

Citește și: Andreea Mantea a dezvoltat o boală autoimună, după naștere:„Când se supără, se umflă vreo 10 kilograme'

Citește și: Andreea Mantea revine la TV.Ce emisiune va prezenta

Citește și: Dodo, însărcinată în 8 luni, de urgență la spital! Cum se simte fosta concurentă X Factor:„A fost nevoie…'

Citește și: Iubita lui Geo Rotariu a pierdut sarcina, gravidă în aproape 7 luni:„Am nevoie doar de familia mea'

Andreea Mantea și fiul ei s-au vindecat de COVID-19!

Andreea Mantea a trecut prin două săptămâni dificile, în care a stat în izolare alături de fiul ei, David. Aceasta s-a testat după 14 zile de carantină și rezultatul a ieșit negativ. A fost un mare motiv de bucurie, mai ales că fiul ei abia aștepta să iasă din casă.

„Gata! Mi-am revenit! Cred…😅😅😅 Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunteți minunați! 🙏🏻❤️ Șiiiii a venit vremea helăncuțelor! Vremea mea!', a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Postarea vedetei a primit peste 24.000 de aprecieri și numeroase mesaje de încurajare și susținere. Comunitatea ei s-a bucurat enorm să o știe pe Andreea și pe fiul ei în siguranță.

Unde au mers Andree Mantea și David după izolare

Andreea Mantea și fiul ei au hotărât să ia masa în oraș, după ce au aflat că nu mai sunt purtători ai virusului. Aceștia au cumpărat mâncarea de la un celebru restaurant de tip fast-food, însă au mâncat în mașină din cauza vremii nefavorabile. Prezentatoarea de la Kanal D a subliniat faptul că nu se aștepta ca temperaturile să scadă atât de mult în doar două săptămâni.

„Știți ce nu înțeleg, dar deloc, când s-a făcut atât de frig. Când? Acum 14 zile era cald și bine, erau 27 de grade și astăzi… Deci, nu mai pot de frig, iar omul are căciulă. Când s-a răcit? Eu am o problemă! A venit iarna', a adăugat vedeta de la Kanal D, pe InstaStory.

Andreea Mantea, atentă la alimentația fiului ei

Aceasta se pare că a fost doar o excepție de la regulă! În mod obișnuit, Andreea Mantea este foarte strictă în ceea ce privește alimentația fiului său. Cel mic nu are voie să mănânce fast-food, însă câteodată lucrurile pot sta diferit.

Aceasta a fost a treia oară când David a mâncat la acel celebru fast-food. Prezentatoarea TV nu vrea ca cel mic să aibă probleme de sănătate din cauza alimentației nesănătoase.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton