Iubita lui Geo Rotariu a pierdut sarcina, gravidă în aproape 7 luni: „Am nevoie doar de familia mea”

 Miniosu Alexandra
.

Iubita lui Geo Rotariu a pierdut sarcina, gravidă în aproape 7 luni. Atât afaceristul, cât și partenera lui, Bianca Tudor, sunt acum sfâșiați de durere. Urmau să-și vadă împlinit cel mai mare vis, acela de a deveni părinți, însă, din păcate, necazul s-a abătut asupra lor. Iată ce declarații dureroase a făcut tânăra, la scurt timp după tragedie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iubita lui Geo Rotariu a pierdut sarcina, când era gravidă în aproape 7 luni. Bianca Tudor și celebrul om de afaceri așteptau cu nerăbdare să-și strângă puiul de om în brațe. Trebuiau să aibă o fetiță, pe care și-au dorit-o din tot sufletul, însă, din nefericire, nenorocirea s-a produs. Acum, singura care îi poate alina suferința tinerei este doar familia ei, după cum chiar ea a declarat.

b5-1b5-1

Deși are sufletul sfâșiat de durere, după ce a pierdut sarcina în aproape 7 luni, partenera lui Geo Rotariu și-a găsut puterea să vorbească despre episodul dureros. A fost rezervată în declarații, pentru că nu vrea să sperie nicio femeie cu ceea ce i s-a întâmplat.

Citește și: Transformarea uluitoare a femeii care a slăbit 100 de kilograme să devină Barbie!Cât de mult s-a schimbat

Citește și: Ce mai face și cum arată Ileana Șipoteanu, la 5 ani de la moartea lui Dumitru Lupu:„Sunt singură…'

Citește și: Cum s-au îndrăgostit Daliana Răducan și Răzvan Simion și cum a evoluat relația lor:„Mi-am asumat un risc'/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Crișan a dezvăluit de ce a albit încă din tinerețe.„Mai bine alb decât fără'

Iubita lui Geo Rotariu a pierdut sarcina, gravidă în aproape 7 luni

Bianca Tudor, iubita lui Geo Rotariu, a mărturisit că nu vrea să intre în detalii, dar a menționat că e dureros să-ți pierzi copilul într-un asemenea mod tragic. A declarat că nu vrea să discute prea mult despre acest subiect, pentru nu și-ar dori să sperie pe nimeni, mai ales o femeie gravidă. Mesajul principal pe care l-a transmis, însă fără niciun comentariu pe lângă, a fost: „curajul nu este absența fricii, ci triumful asupra ei'.

În același timp, Bianca Tudor a declarat că în momentele acestea delicate are nevoie doar ca familia ei să-i fie alături, cei dragi fiind singurii care-i mai pot alina durerea.

„De obicei nu împărtășesc detalii de natură intimă online, nu găsesc că își au locul, dar dacă tot am anunțat că sunt însărcinată, cred că trebuie să anunț și că am pierdut bebele. (…) Nu vreau să intru în detalii și aș prefera să nu fiu întrebată despre asta. Vă puteți imagina că pierderea unui copil în felul ăsta nu este ceva plăcut și pe care doresc să-l discut din nou. De asemenea, nu vreau să sperii pe nimeni, în niciun caz o femeie însărcinată.

(…) Tot ce vă pot transmite este următorul mesaj: curajul nu este absența fricii, ci triumful asupra ei. (…) Voi reveni la un moment dat, dar am nevoie doar de partenerul și de familia mea în momentul de față', este o parte din mesajul scris de Bianca Tudor pe instagram.

Cum a devenit celebru Geo Rotariu

Geo Rotariu anunța că urmează să devină tată în urmă cu nici două săptămâni. Iubita lui, Bianca Tudor, trebuia să nască o fetiță, în luna decembrie a acestui an. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, însă tânăra a fost cerută în căsătorie în urmă cu doar câteva luni.

Geo Rotariu este un cunoscut om de afaceri din România. În urmă cu ceva timp, el și-a spus povestea de viață în cadrul unui interviu. A declarat că până la 18 ani a visat să devină fotbalist. Ulterior, el s-a axat pe partea de business.

„Până la vârsta de 18 ani am sperat să devin fotbalist. Era visul meu. Am jucat fotbal la o echipă din București la Școala de Fotbal Marius Lăcătuș[…].Am fost foarte ambițios, mi-am dorit să realizez multe în viață și tot timpul am zis că sunt capabil să fac asta, am început cu primele idei de business[…]. Primul meu business a fost platforma de poker', a povestit Geo Rotariu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp, conform spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton