Din ce face Carmen Harra bani. Într-o lună câștigă 50.000 de dolari: ”La mine venea Jennifer Lopez”

 Stamen Diana
.

Carmen Harra locuiește în Statele Unite ale Americii de foarte mulți ani. Vedeta a dezvăluit din ce face bani și a lăsat pe toată lumea fără cuvinte atunci când a spus că ea câștigă într-o lună 40-50 de mii de dolari.

Pe Carmen Harra o vedeți rar la TV, pentru că locuiește în America, însă de fiecare dată când se întoarce în România este invitată la emisiuni. Mulți s-au întrebat de unde are vedeta atâția bani, iar acum a dat răspunsul mult așteptat.

Carmen Harra este consilier în America de mai bine de 20 de ani. Suma pe care vedeta o câștigă pe oră este de neimaginat, cât câștigă Carmen Harra pe o oră este salariul pe lună a unui om din România.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a declarat Carmen Harra la Antena Stars.

Vedeta are succes și cu cărțile pe care le-a scris și care au fost traduse în 20 de limbi. Carmen Harra are tot ce își dorește și are mai mulți bani decât ne-am fi imaginat.

„Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi. Din 20 de ani, încă primesc bani”, a mai spus Carmen Harra.

Citește și: Monica Gabor a fost pusă la zid de fani, după ce a promovat un ulei care promite să vindece cancerul: 'Mi-ar fi frică…'

Citește și: Dieta cu care Amalia Năstase a slăbit 12 kilograme într-o lună: 'Dimineața mănânc…'

FOTO: Facebook

Carmen Harra și fiica eiCarmen Harra și fiica ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton