Ce mare a crescut fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Irinuca îi seamănă mamei

 Pirvu Cristina
.

Irina Columbeanu își face părinții mândri în fiecare zi. Recent, ea a postat în mediul online mai multe iamgini în care dovedește că își moștenește mama. A devenit o adevărată domnișoară! 

Iată că anii au trecut rapid de când Monica Gabor și Irinel Columbeanu se luptau pentru custodia Irinucăi. Cu timpul, cei doi s-au înțeles și chiar au devenit prieteni, totul pentru ca fiica lor să se bucure de o familie, de iubirea lor și de tot ce le pot oferi.

Destul de activă în mediul online, Irina Columbeanu a postat mai multe fotografii, mai ales că a venit și primăvara. Poartă rochii lejere, viu colorate, perfecte pentru vârsta ei. Ce a atras atenția însă este faptul că s-a înâlțat. Se pare că ar semăna din ce în ce mai mult cu mama ei, este înaltă și destul de slăbuță.

Are și un chip luminos, părul lung precum al unei prințese. Oare în viitor își ma dori o carieră de fotomodel? Rămâne de văzut ce se va întâmpla, pentru moment ea se concentrează la școală, să obține cele mai bune note.

Irina Columbeanu are 12 aniIrina Columbeanu are 12 ani

Irina Columbeanu și-a donat toate economiile unor familii fără posibilități

Monica Gabor este mândră din cale-afară de fiica ei, Irina, care a ales să doneze toate economiile sale unor familii care nu au posibilități. Gestul făcut de Irina Columbeanu a lăsat-o fără cuvinte chiar și pe mama ei. Fetița în vârstă de 11 ani se află acum în vacanță în America, alături de mama ei. ‘Să împart cu cei care au nevoie mă face fericită’, a spus Irina Columbeanu.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton