Vica Blochina se teme pentru propria viață, după ce a fost amenințată: "Am crezut că mă omoară"

 Pirvu Cristina
.

Vica Blochina se teme pentru propria viață după ce a trecut printr-un episod neplăcut în trafic. Ea a fost amenințată, iar acum nu se poate plimba liberă pe străzi de frică. Iată declarațiile pe care le-a făcut despre situația prin care a trecut.  

Recent, blonda a trecut printr-un episod neplăcut, în plină stradă, când un bărbat a jignit-o de faţă cu poliţiştii sosiţi la faţa locului pentru incident. Vica a fost urcată în maşină de oamenii legii şi condusă la Secţia de Poliţie.

După a a depășit acele momente, ea a avut altă temere, se teme pentru propria viață. Ea spune că a văzut moartea cu ochii și, mai mult de atât, ea nu ar avea nicio relație cu acest bărbat despre care s-ar fi zvonit că ar fi iubitul ei.

„Eu sunt o persoană foarte puternică şi nu o să spun ce rău mi-a fost. Vă spun sincer că am văzut moartea cu ochii. Nu am crezut că un om se poate schimba în felul acesta. Când m-a agresat am văzut pe omul care a împuşcat o coafeză ( n.r crima de la Perla, în urma căreia o femeie a fost ucisă de soţ). Am crezut că mă omoară, mă jur pe viaţa mea. Am crezut că nu o să ies întreagă din această poveste. Nu am înţeles de unde atâta ură. El a coborât din maşină şi a început să mă înjure. Nu mă întreba, că nu ştiu de ce. Eu cu băiatul acesta nu am fost cuplu, doar prieteni. L-am cunoscut prin nişte prieteni. Niciodată nu am crezut că se poate transforma în felul acesta. Noi am ieşit în noiembrie, dar nu am fost cuplu”, a spus Vica Blochina la Antena Stars.

Vica BlochinaVica Blochina

Se pare că scandalul este departe de a se fi terminat, nu de alta, dar bărbatul nu-i dă pace Vicăi. Problemele sunt cât se poate de serioase, cu atât mai mult cu cât vedeta susține că este terorizată: „Am cerut ordin de protecție împotriva lui. Mă sună chiar și de 50 de ori pe zi, cu număr ascuns. Eu acum sunt implicată într-o altă relație și s-a întâmplat chiar ca iubitul meu să-mi spună să nu ies din casă, că a venit respectivul în fața locuinței mele”, a mai spus Vica.

Cum se întreține Vica Blochina, la 44 de ani

Pentru că are zilnic un program extrem de aglomerat, dar este, în același timp, preocupată de aspectul ei fizic, Vica Blochina a găsit cea mai rapidă și eficientă soluție pentru a-și întinde, ridica și întineri pielea feței fără să apeleze la operații.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton