Dima Trofim și-a botezat fiica. Primele imagini de la slujba religioasă: "O să vină și nunta"

 Dumitrache Laura
.

Dima Trofim se poate considera un bărbat împlinit pe toate planurile. Anul trecut, artistul a devenit tată pentru prima oară, după ce iubita sa a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Recent, prezentatorul tv și-a creștinat fiica și a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fostul concurent de la Te cunosc de undeva este în culmea fericirii. Dima Trofim a devenit tată pentru prima oară pe 22 septembrie 2021. Iubita lui a adus pe lume o fetiță minunată, iar în urmă cu câteva zile a creștinat-o. De când s-a născut micuța Ania, viața celor doi s-a schimbat radical.

Dima-si-a-botezat-fetitaDima-si-a-botezat-fetita

Micuța Ania este răsfățată de întreaga familie, iar mama artistului face naveta Chișinău-București, pentru a fi alături de nepoțica ei. Zilele trecute, îndrăgitul cântăreț și-a anunțat prietenii virtuali că și-a creștinat fiica.

Citește și: Alexia Țalavutis și Dima Trofim, detalii de culise din noul sezon Te cunosc de undeva:„O să vă rămână întipărit în creieraș'

Citește și: Cine este Dima Trofim.A trecut printr-o dramă cruntă acum câțiva ani

Citește și: Daniela Gyorfi a recunoscut dacă a fost sau nu bătută de partener:„Am primit o singură palmă'. Cine e bărbatul care a agresat-o

Citește și: De ce Cosmin Seleși nu merge pe litoralul românesc:”Nu-mi permit să mă duc la mare la noi”

Dima Trofim și-a botezat fiica

Artistul trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Dima Trofim se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Anul trecut, iubita sa a adus pe lume o fetiță, iar în urmă cu câteva zile au creștinat-o. Artistul a anunțat marele eveniment postând o imagine cu fiica sa din cristelniță, alături de un mesaj emoționant. Dima este extrem de emoționat de când a devenit tătitc, iar botezul micuței Ania a fost unul special.

„Binecuvântată ești, iubițica mea! Sunt mândru de tine. Te iubesc, Ania', a transmis Dima Trofim pe contul său de Instagram. De asemenea, cântărețul a publicat și alte imagini în care apare alături de iubita sa, Angela și mama sa. Potrivit imaginilor, putem spune că fostul concurent de la Te cunosc de undeva a preferat să organizeze un botez discret pentru fiica sa.

Dima Trofim și iubita sa, Angela, se pregătesc de nuntă

Dima Trofim a devenit tată pentru prima oară, iar Angela este femeia care l-a făcut fericit pe îndrăgistul artist. Astfel, Dima este pregătit să facă marele pas alături de partenera sa. Cu toate astea, cei doi au decis să o boteze pe Ania înainte de a face nunta, ceea ce s-a și întâmplat.

Dima Trofim și Angela s-au cunoscut pe platourile de filmare, pornind o frumoasă poveste de iubire. Spre deosebire de Dima care este activ pe rețelele de socializare și mereu în fața camerelor de filmat, Angela preferă să fie o prezentă discretă. Artistul a declarat în urmă cu ceva timp că nunta va urma după botezul fiicelor lor. „O să vină și nunta. Înainte botezul trebuie făcut!', declara Dima Trofim.

Dima, despre rolul de tătic

Viața artistului s-a schimbat total de când Ania a venit pe lume. Dima Trofim a mărturisit că a trecut prin momente frumoase, dar și epuizante fiind un bebeluș are multe nevoie și trebuie să fii mereu lângă el. Chiar și așa, prezentatorul tv este fericit să aibă parte de asemenea momente alături de fiica lui.

,,Ca și orice om, am trecut și prin bune și prin rele. Însă, de câteva luni, viaţa mea a luat o întorsătură la 180 de grade. A venit pe lume fetița mea. Cea mai frumoasă ființă. Da, viața mea s-a schimbat. Nu este ușor, însă nu sunt nici primul, nici ultimul tătic care spune asta, e greu, dar este şi cel mai frumos, în acelaşi timp, iar părinţii ştiu exact la ce mă refer.', a declarat Dima Trofim.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton