Cabral prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, sezonul 2, la PRO TV. Ce vedete participă la emisiune

 Ifrim Georgiana
.

Cabral prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', sezonul doi, la PRO TV. După 7 ani de pauză, reality show-ul se va relua începând de anul viitor. Deși a avut o singură ediție, difuzată în perioada februarie-martie 2015, emisiunea a fost un real succes în ceea ce privește audiența, ediția finală fiind urmărită de peste 2,7 milioane de telespectatori la nivel naţional.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși vor avea loc schimbări majore în ceea ce privește formatul, show-ul va fi prezentat de Cabral, alături de o altă vedetă feminină despre care nu se cunosc, încă, informații. Pro TV a anunțat deja că a dat startul filmărilor noului sezon, mai exact în Republica Dominicană. Concurenții vor fi nevoiți să reziste două luni cu resurse limitate, în izolare. Câștigătorul primului sezon a fost sportivul Cătălin Moroșanu care a reușit să depășească toate provocările junglei.

sunt-celebru-1sunt-celebru-1

Sezonul al doilea a pregătit numeroase surprize pentru telespectatori. Printre altele, Cabral este cel care prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Iată ce alte modificări aduce reality show-ul!

Citește și: Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!revine la Pro TV, după șapte ani

Citește și: Lidia Buble și Ioana Filimon vor participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'.Ce late nume sunt vehiculate

Citește și: Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută: Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje'

Citește și: Cum a fost prima întâlnire dintre Cabral și socrii lui. Ce reacție au avut: „Au sperat că știe ea ce face'

Cabral prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', sezonul 2, la PRO TV

Primul sezon al emisiunii a fost prezentat de Cabral Ibacka, împreună cu Mihai Bobonete. În noul sezon, tot Cabral va fi ocupa rolul de prezentator, însă, de data aceasta, va fi acompaniat de o vedetă feminină de la noi din țară, potrivit fanatik.ro.

Deși s-a zvonit că Vladimir Drăghia ar fi trebuit să fie prezentatorul emisiunii, se pare că acesta va rămâne la Pro TV, pentru rolul său din „Clanul'.

Producătorii au anunțat că noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici' aduce modificări semnificative atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Vedetele nu vor avea acces la telefon sau la internet și vor fi nevoiți să se descurce în condițiile vitrege ale junglei.

Emisiunea revine după o pauză de 7 ani

Primul sezon al emisiunii le-a testat capacitatea de supraviețuire a vedetelor din România, care au stat timp de 21 de zile departe de civilizație, în condiții ostile. Câștigătorul sezonului 1, desemnat „Regele junglei', a devenit Cătălin Moroșanu, fost boxer și kickboxer român.

Printre ceilalți concurenți, se numără și Dorian Popa, Ruby, Gina Pistol, Vladimir Drăghia, Alina Plugaru, Elena Merișoreanu, Mihai Trăistariu sau Pacha Man.

Im a Celebrity…Get Me Out of Here! este o emisiune care a avut loc pentru prima dată în Marea Britanie.

Care este formatul emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Emisiunea a fost produsă iniţial de ITV în 2002. Producţia a ajuns în Statele Unite în 2002, la postul ABC, care a avut un singur sezon. În 2009, emisiunea a fost reluată de NBC tot pentru un sezon.

Mai multe vedete lasă în urmă viaţa lor luxoasă, pentru câteva săptămâni în junglă. Ele trebuie să treacă printr-o serie de probe care, în formatul din Marea Britanie, implică, printre altele, şerpi şi păienjeni.

Concursul se face pe bază de eliminare, telespectatorii fiind cei care decid, prin intermediul sms-urilor, pe cine vor să vadă mai departe în concurs. Marele câştigător este proclamat Regele/Regina junglei, mai scrie sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton