Denisa Filcea, declarații controversate după ce a devenit mamă: "Copiii nu cer să se nască, noi alegem să îi aducem pe lume și trebuie să încetăm să ne plângem"

 Oana Pantazi
.

În luna iunie, Denisa Filcea și soțul ei, Sebastian Andrei Filcea, cunoscut și ca Flick Domnul Rimă, au devenit pentru prima oară părinți și sunt în culmea fericirii. Iată însă că, după ce a vorbit pe internet despre primele sale experiențe ca mamă, Denisa a fost criticată destul de dur. Iată ce i-a replicat celei care i-a adus acuzații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Denisa Filcea și Flick au devenit părinți acum nici o lună și trăiesc cea mai magică perioadă a vieții lor. Iată însă că, după ce a povestit pe canalul propriu de YouTube despre prima ei experiență în calitate de proaspătă mămică, Denisa a fost acuzată că nu spune adevărul despre maternitate.

212346193_855484838412740_1630234492319758743_n212346193_855484838412740_1630234492319758743_n

Denisa Filcea, criticată pe internet

Denisa și Flick au devenit recent părinții unei fetițe superbe, iar la scurt timp după aceea, proaspăta mămică a vorbit despre prima lor experiență alături de bebeluș. Se pare că acest lucru nu a mulțumit pe toată lumea, deoarece o urmăritoare a acuzat-o că nu spune adevărul despre această perioadă și că primele săptămâni alături de un nou-născut nu sunt deloc ușoare.

Citește și: Flick și soția lui au devenit părinți pentru prima oară! Denisa Filcea a născut o fetiță perfect sănătoasă

Citește și: Cine sunt nașii pe care Denisa Filcea și Flick i-au ales pentru copilul lor. Anunțul a fost făcut într-un mod inedit 

Citește și: De ce Cosmin Seleși nu merge pe litoralul românesc: „Nu-mi permit să mă duc la mare la noi”

Citește și: Adda, confesiune tulburătoare despre lupta cu borelioza:'Mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis. Am avut noroc că n-am murit'

'M-a certat o femeie, proaspătă mămică', printr-un comentariu pe canalul meu de YouTube, că ceea ce povesteam despre experiența noastră în calitate de părinți nu este real și că, de fapt, primele săptămâni cu un nou-născut sunt grele (motivele ei ar fi: alăptatul și nopțile nedormite). NU, nu mi se pare greu să mă trezesc de două sau trei ori pe noapte să-mi hrănesc fetița și să mă joc cu ea până adoarme la loc sau pur și simplu să o țin în brațe pentru că așa își dorește ea. ADOR! Și am fost binecuvântată cu o fetiță foarte cuminte.

Probabil faptul că am fost liniștită pe perioada sarcinii și faptul că este liniște în familia noastră se regăsește și în starea ei de spirit. NU, nu mi se pare greu să o alăptez, din contră, este ceva magic, un sentiment pe care nu îl pot descrie în cuvinte, un sentiment care îmi umple sufletul de bucurie amestecată cu magie. NU mi se pare greu să am grijă, indiferent ce presupune, de un suflet pe care eu l-am vrut în viața mea„, a spus Denisa Filcea.

Denisa Filcea, declarații controversate după ce a devenit mamă: „Copiii nu cer să se nască, noi alegem să îi aducem pe lume și trebuie să încetăm să ne plângem”

Denisa Filcea a mărturisit că nu-i este deloc greu să fie mamă, subliniind însă că are parte de un ajutor deloc de neglijat din partea soțului ei, din toate punctele de vedere. Mai mult, le-a sfătuit pe femeile aflate în aceeași postură să nu dramatizeze, ci să se bucure de această binecuvântare.

„Copiii nu cer să se nască, noi alegem să îi aducem pe lume și cred că ar trebui să ne bucurăm și să fim recunoscători până la Dumnezeu pentru binecuvântarea primită și să încetăm să ne plângem de tot ce înseamnă asta. Îmi pare rău dacă sunt mămici care simt că nu mai pot, însă alegerea bărbatului potrivit în rol de tată pentru copiii noștri este un pas extrem de important! Nu doar pentru ajutorul propriu-zis, dar mai ales pentru cel psihic. Cred că e momentul în 2022 să fim atât de evoluate încât doar să ne bucurăm de tot ce presupune a fi mamă și a aduce pe lume un suflet, fără să dramatizăm și să ne plângem, știam ce urmează, nu?

Nu mai speriați femeile care încă nu au trăit această experiență, simplul fapt că unora vă este greu nu înseamnă că este realmente ceva greu. Simplul fapt că nu reușiți (unele) să vă focusați pe fericire și să ieșiți din zona de victimă sau falsă eroină nu înseamnă că toată lumea gândește la fel. Nu am să dramatizez ce trăiesc doar pentru a atrage atenția și a câștiga empatia falsă a unor persoane. NU, nu-mi este greu să fiu mamă. Am ceea ce mi-am dorit. Este magic!, a scris Denisa Filcea pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton