Daniela Gyorfi a recunoscut dacă a fost sau nu bătută de partener: „Am primit o singură palmă”. Cine e bărbatul care a agresat-o

 Borcilă Andreea
.

Daniela Gyorfi a recunoscut dacă a fost sau nu bătută de partener. Artista este sinceră de fiecare dată când apare în spațiul public, iar de data asta a vrut să lămurească unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții sale personale. Vedeta a povestit un episod de violență domestică, de pe vremea când încă nu era cântăreață. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, având o carieră de peste 30 de ani în industria muzicii de petrecere. Până la vârsta de 53 de ani, vedeta a trecut atât prin momente frumoase, cât și prin perioade mai dificile. 

daniela-gyorfi-3-2daniela-gyorfi-3-2

Blondina se poate considera o femeie împlinită, iar asta pentru că formează, de mai mulți ani, un cuplu cu impresarul George Tal și, împreună, au o fetiță, pe nume Maria. De-a lungul timpului, vedeta nu a fost ferită de experiențe dramatice, pe care nu le va putea uita prea ușor. 

Citește și: Ce vârstă are Daniela Gyorfi:„E doar un număr în buletin. Contează ce am realizat până acum'

Citește și: Cum arată apartamentul de 250.000 de euro în care locuiește Daniela Gyorfi:„Am terasă, am curte'

Citește și: Dana Săvuică, primele imagini cu iubitul.Au plecat împreună într-o vacanță romantică, în străinătate

Citește și: Cum își câștigă banii Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea:„Nu sunt milionar și nu-mi însușesc banii familiei'

Daniela Gyorfi a recunoscut dacă a fost sau nu bătută de partener

Artista a fost invitată, recent, la emisiunea 40 de întrebări, de la Kanal D, moderată de jurnalista Denise Rifai. Ea a vorbit deschis despre viața sa personală, amintind de unele episoade dificile prin care a trecut. Ea și George Tal formează un cuplu de 16 ani, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului. De-a lungul timpului, s-a fi speculat că ar fi existat neînțelegeri între cei doi, ba chiar momente de violență domestică. Vedeta a vrut să lămurească situația, spunând că, deși au existat certuri între cei doi parteneri, iubitul ei actual nu a agresat-o niciodată, în niciun fel. Dacă s-ar fi întâmplat astfel, cântăreața ar fi pus imediat capăt relației. 

Am primit o singură palmă de la un fost prieten. Nu eram cântăreață. Prin 88-89 am avut un prieten care a vrut să facă, probabil, o glumă și din gluma aia… S-a făcut că îmi dă o palmă și nu știu cum m-am sucit că m-a cam lovit. Nici nu am mai stat la discuție. Niciodată nu am spus că m-a bătut George sau că m-a îmbrâncit.

A, că ne mai certăm, dar nu că mă înjură. Nu accept așa ceva. Eu nu am fost crescută în chin de mama mea ca cineva să își permită să mă înjure, să mă bruscheze, să mă bată. Nu am cum, nu. Că sunt discuții, că au fost sau că ne-am despărțit, da, asta așa este. Am fost despărțiți 2 ani-3 ani, până când am rămas însărcinată cu Maria și apoi s-a mutat înapoi la mine.

Mama mea nu a zis niciodată că George m-a bătut, niciodată. Astea sunt scoase din context, nu știu cum. Dacă mă bătea George, atunci nu mai eram cu el. Că sunt discuții, că au fost sau că ne-am despărțit, da, asta așa este. Am fost despărțiți 2 ani-3 ani, până când am rămas însărcinată cu Maria și apoi s-a mutat înapoi la mine. Mama mea nu a zis niciodată că George m-a bătut, niciodată. Astea sunt scoase din context, nu știu cum. Dacă mă bătea George, atunci nu mai eram cu el, a spus Daniela Gyorfi în emisiunea de la Kanal D.

Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată, în 1998, cu Gelu Borș. După doi ani de căsnicie, cei doi au considerat că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Fostul ei soț și-a refăcut viața în SUA.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton