De ce Cosmin Seleși nu merge pe litoralul românesc: "Nu-mi permit să mă duc la mare la noi"

 Dumitrache Laura
.

Cosmin Seleși a explicat recent care este motivul pentru care refuză să mai meargă pe litoralul românesc. Fostul prezentator de la Te cunosc de undeva a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Mai mult, actorul a mărturisit că este dezamăgit de serviciile din România. Cosmin Seleși nu a mai fost la mare în Constanța de ani buni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. În urmă cu câteva luni a decis să părăsească emisiunea Te cunosc de undeva, difuzată la Antena 1. Recent, actorul s-a întors din Grecia, unde a avut o vacanță nemaipomenită. Surprinzător este faptul că Seleși nu a mai fost pe litoralul românesc de mulți ani.

Cosmin Selesi si sotia saCosmin Selesi si sotia sa

Pentru că tot a venit vara, la fel ca multe vedete de la noi, Cosmin Seleși a mers în vacanță în Grecia. Fostul prezentator de la Antena 1 a călătorit cu mașina electrică, iar drumul l-a costat foarte putin. Recent, Cosmin a mărturisit care este, de fapt, motivul pentru care nu mai merge în vacantă pe litoralul românesc.

Citește și: Modul inedit în care Cosmin Seleși și-a cerut soția în căsătorie:„Așa am simțit în momentul ăla'

Citește și: Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu sindromul Down:”Eram terminat”

Citește și: Radu Itu se căsătorește. Când va avea loc nunta:”Voi purta o pălărie în ziua nunții”

Citește și:Adda, confesiune tulburătoare despre lupta cu borelioza:”Mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis. Am avut noroc că n-am murit”

Motivul pentru care Cosmin Seleși nu merge pe litoralul românesc

Invitat în emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV, Cosmin Seleși a povestit cum a fost vacanta sa din acest an pe care a petrecut-o în Grecia. O bună perioadă de timp, prezentatorul tv a mers cu familia pe litoralul bulgăresc. Copiii au crescut, motiv pentru care pot călători mai departe. Cu toate astea, Cosmin Seleși mărturisește că nu mai merge de ani buni pe litoralul românesc. Actorul a declarat că este prea scump și nici nu îi face plăcere.

Chiar dacă sună ciudat. Nu-mi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care… eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură… și e rece….înnebunesc.Ți-o aduce și după o oră, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc. De ce să îți plătesc ție acum? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!', a spus Cosmin Seleși.

Cosmin Seleși merge în vacanță în Grecia

Dacă în urmă cu câțiva ani obișnuia să își petreacă vacanțele de vară în Bulgaria, în acest an actorul și-a luat familia si a mers în Grecia. Conform acestuia, preturile sunt mult mai accesibile decât în România și își permite să meargă cu copiii câteva zile în vacanță.

„De ce aleg Grecia de ani buni? Înainte de Grecia am ales Bulgaria, pentru că copiii mei erau mititei, m-am dus vreo 4-5 ani. Tudor era mic, după aia a venit și Ilinca.M-am dus la Albena, o stațiune închisă, are toate resorturile. La ora 23 se închide absolut tot. Ai șezlongul tău pe plajă. Hotelurile sunt foarte drăguțe, eu, de obicei, aleg hoteluri demipensiune, nu hotel all inclusive. Pentru că înnebunesc, nu-mi place când vin, își cumpără cu roaba, își iau mâncare și așa…', a spus Cosmin Seleși la Pro TV.

Cu ce se ocupă acum Cosmin Seleși după ce a renunțat la televiziune

Ajuns la 44 de ani, Cosmin Seleși a renunțat la televiziune. 16 sezoane a prezentat emisiunea Te cunosc de undeva, alături de Alina Pușcaș, dar acum a decis să facă o schimbare în viața sa. Fosta vedetă de la Antena 1 a investit într-un proiect personal. Seleși și-a inființat propriul brand cu care cântă la diverse petreceri private.

„Suntem 11 în total, cu mine în formație completă. Nu a fost ușor să-mi găsesc partenerii, din diverse motive și pretenții, de ambele părți. Mă bucur însă că am reușit să-mi duc la capăt acest proiect, la care lucrez de nouă sau zece ani. Am mizat aproape totul pe muzica românească a anilor `80, `90 și 2000. Pe alocuri am și reorchestrate unele piese, cu ajutorul celor din Cosmin Seleși Orchestra, dar în mare e vorba despre zeci de piese clasice care îmi sunt la fel de dragi ca atunci când le-am auzit prima dată', afirmă Seleși pentru playtech.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton