Ce operații estetice are Paula Chirilă: „Sunt un om extrem de asumat. Am făcut inclusiv o...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce operații estetice are Paula Chirilă. Actrița a fost întotdeauna sinceră cu privire la operațiile estetice pe care și le-a făcut. Recent, aceasta a dezvăluit ce proceduri a făcut până acum și ce și-ar dori să mai îmbunătățească. Vedeta acordă o atenție deosebită și stilului de viață, iar, în urmă cu câțiva ani, a renunțat să mai consume carne.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce operații estetice are Paula Chirilă. La 47 de ani, Paula Chirilă se bucură de o carieră de succes și arată mai bine pe zi ce trece. Înainte de a deveni actriță, aceasta a fost asistentă medicală la un spital, la secția de urgențe. Pentru că își dorește ca fiecare apariție pe ecran să fie impecabilă, colega de emisiune a lui Capatos are grijă de felul în care arată. În urmă cu un an, aceasta s-a ambiționat și a reușit să slăbească 15 kg în trei luni, urmând un regim alimentar strict. Pe lângă asta, actrița apelează periodic la diferite proceduri estetice și nu se sfiește să vorbească despre acestea.

paula-chirila-2paula-chirila-2

Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre trucurile de frumusețe la care apelează. Iată ce operații estetice are Paula Chirilă!

Citește și: De ce l-a înlocuit Paula Chirilă pe Dan Capatos la Xtra Night Show:„Din păcate…'

Citește și: Cum se înțelege Paula Chirilă cu fostul soț, la 4 ani de la divorț:„Relația dintre noi este…' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută: Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje'

Citește și: Cum a fost prima întâlnire dintre Cabral și socrii lui. Ce reacție au avut: „Au sperat că știe ea ce face'

Ce operații estetice are Paula Chirilă

Până în prezent, Paula Chirilă a trecut prin două proceduri de liposucție și una de corecție a bărbiei. Vedeta a încercat și injecțiile cu botox pentru estomparea ridurilor, însă nu i s-au potrivit, reducându-i expresivitatea feței.

Eu am făcut multe la viața mea. Doamna doctor știe. Eu nu mă ascund niciodată, sunt un om extrem de asumat. Am făcut inclusiv o liposucție la doamna doctor. Și crede-mă, după ce am sărit de pe masă, m-am dus într-o emisiune, direct, pentru că nu ai probleme', a spus Paula Chirilă, potrivit ego.ro.

Totodată, aceasta a mărturisit că a încercat injecțiile cu acid hialuronic, o procedură deloc dureroasă, cu efecte imediate. În ceea ce privesc intervențiile viitoare, prezentatoarea de la Xtra Night Show a recunoscut că își dorește să-și modifice sânii.

 „Dacă aș fi milionară, aș băga toți banii în mine'

Într-un interviu mai vechi, Paula Chirilă a mărturisit că ar face mai multe operații estetice, dacă bugetul ar fi neglijabil. Aceasta a mărturisit că admiră femeile care au grijă de corpul lor și apelează la astfel de proceduri pentru a scăpa de anumite complexe.

„Dacă aș fi milionară aș băga toți banii în mine. Aș face operații din cap până-n picioare. N-am nicio problemă cu asta. Admir femeile care au curajul să aibă intervenții pentru a se simți bine în pielea lor. Atunci când te simți bine în pielea ta vine și succesul. Altfel mergi pe stradă, altă încredere ai în tine. Te simți frumoasă, te simți puternică, începi să tragi prin ceea ce emani', a mai declarat vedeta, potrivit aceleiași surse.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton