Dieta rapidă a lui Jennifer Aniston. Actrița a slăbit în timp-record și se menține fără efort!

 Oana Pantazi
.

La 51 de ani, Jennifer Aniston arată impecabil, însă actrița nu a avut toată viața un trup va tras prin inel. După mai multe încercări, ea a găsit însă o dietă care i se potrivește și datorită căreia, cel mai important, nu se înfometează.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Chiar dacă fiecare apariție a lui Jennifer Aniston este impecabilă, actrița a recunoscut că, de-a lungul timpului, s-a confruntat și ea cu bullyingul, oricât de greu ar fi de crezut. Acum câțiva ani, la scurt timp după căsătoria cu Justin Theroux, imediat după ce s-au întors din luna de miere, niște poze de-ale lui Jennifer s-au viralizat, presa tabloidă speculând că este însărcinată. Într-adevăr, pozele o prezentau pe actriță cu un abdomen mai proeminent decât de obicei, iar comentariile nu au fost deloc măgulitoare.

Citește și: La 84 de ani, Florin Piersic este un bunic fericit! Cum arată Sasha, nepoțelul său de patru ani, despre care toți spun că-i seamănă

La vremea respectivă, Jennifer și-a propus, și a și reușit, să slăbească 10 kilograme în doar 5 zile, cu un regim hipocaloric, renunțând, evident, la carbohidrați. Iată însă că, recent, într-un interviu, actrița a mărturisit că a devenit adepta unei… non-diete, care este acum pentru ea mai mult un regim de viață și datorită căreia a slăbit frumos și reușește să se mențină.

Citește și: Boala rară de care suferă Meghan Fox. Această malformație ar putea ascunde boli grave

Jennifer Aniston nu mănâncă nimic dimineața

Anul trecut, într-un interviu pentru Radio Times, Jennifer Aniston a mărturisit că a devenit adepta dietei Intermitent fasting, foarte populară și la noi sub denumirea de Post intermitent. Regula este foarte simplă, ceea ce face ca dieta să fie relativ ușor de ținut. Actrița a ales varianta 16:8 – ceea ce presupune ca toate mesele să fie consumate într-un interval orar de 8 ore pe parcursul zilei, în timp ce în restul de 16 ore nu mănâncă nimic.

Cei care reușesc să elimine grăsimile și carbohidrații (pâinea, cartofii, orezul produsele de patiserie) sau să reducă porțiile vor vedea rezultatele într-un timp mult mai scurt.

Dacă alegi ca mesele tale să aibă loc între 10 dimineața și 6 seara, este mult mai simplu, deoarece mare parte dintre orele în care postești le petreci dormind. „Țin postul intermitent, așadar, nu mănânc nimic dimineața”, a mărturisit Jennifer. „Am remarcat o mare diferență atunci când nu mănânci nimic timp de 16 ore. Din fericire, orele de somn fac parte și ele din această perioadă de post. Nu trebuie decât să amânați micul dejun până la ora 10”, a mai spus actrița.

Citește și: Un gest demn de aplaudat. Dragoș Bucur vorbește despre faptul că a adoptat un copil de etnie romă: „E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii”/ EXCLUSIV

Plăcerea vinovată, pastele!

În intervalul orar în care mănâncă, Jennifer Aniston consumă alimente bogate în nutrienți și își echilibrează dieta cu proteine, carbohidrați sănătoși, fructe și legume și chiar grăsimi permise. „Iubesc avocado, uleiul de cocos, somonul și uleiul de pește – orice reprezintă o formă de grăsime de calitate este perfect pentru mine”, spunea actrița pentru Women’s Health. De asemenea, actrița consumă suc de sfeclă dimineața, iar ceva mai târziu cafea, după ce își face exercițiile. În afara dietei, Jennifer practică yoga, face exerciții cardio și spinning și merge pe bicicletă, dar nu exagerează niciodată. Actrița face exerciții la sală aproximativ o oră pe zi, trei zile pe săptămână. În alte trei zile din săptămână obișnuiește să se antreneze acasă, cu greutăți.

Dar cum nu poți ține dietă la nesfârșit, Jennifer recunoaște că are și zile în care trișează, plăcerea ei vinovată fiind pastele carbonara, care i se par alegerea perfectă pentru o ieșire în oraș cu prietenii.

„Am învățat să le fac. Și nu sunt atât de rele pentru voi! Pun doar un ou, parmezan și puțină apă de la paste. Și am înlocuit șunca de curcan cu bacon adevărat, ca să știți!”, a mai mărturisit actrița.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton