Andi Vasluianu dezvăluie cum și-a cunoscut soția și de ce s-au căsătorit după venirea primului copil: "Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Andi Vasluianu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Laura Fierascu și împreună au doi copii. Puțini știu însă detalii legate de căsnicia lor și cum a început totul. Actorul se deschide și dezvăluie cum și-a cunoscut partenera, precum și de ce s-au căsătorit după venirea primului copil!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum reușești să armonizezi viața personală cu cea profesională?

Cu stoicism. (zâmbește) Facem cu rândul, recunosc că soția face mult mai multe decât mine, dar încerc s-o ajung din urmă.

Balanța sexelor e echilibrată la voi în casă, dar sunt curioasă dacă se mai formează „tabere'. Se aliază cei mici între ei când fac șotii? Se întâmplă să fie geloși unul pe altul și să- și dispute atenția unuia dintre voi?

Diferența de vârstă e destul de mare, iar Maia e foarte blândă cu el, și asta ajută mult. Atenția noastră e spre amândoi în egală măsură, încercăm să-i responsabilizăm cât de mult putem, ca să le luăm atenția de la mici gelozii.

Citește și: Jojo dezvăluie cum a cucerit-o Paul Ipate și motivul pentru care nu s-au căsătorit:„Eu nu îl iubesc pentru numele lui'/ EXCLUSIV

Tu și Laura sunteți deja un cuplu cu vechime, dar nu te-am întrebat niciodată cum v-ați cunoscut. A fost dragoste la prima vedere?

Eu am avut un proiect cu banca la care lucra ea și așa ne-am cunoscut. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cu siguranță a fost dragoste!

Citește și: Cum arată Anda Călin fără machiaj.Iubita lui Liviu Vârciu a avut curaj și s-a afișat naturală

Când ți-ai dat seama că ea este femeia alături de care vrei să îmbătrânești? A fost o revelație sau s-a produs în timp?

S-a produs în timp, într-un timp destul de scurt. (zâmbește)

Într-o fotografie postată mai demult pe Facebook scriai că „toată frumusețea ta vine de la soție. Sunt curioasă cum ai cerut-o de pe Laura în căsătorie. A fost un moment romantic, cu inel, ca la carte, sau ceva spontan?

Ne-am căsătorit după ce s-a născut Maia, am vrut să avem toți același nume. Noi eram deja o familie, restul era doar ceva convențional.

Citește și: Kate Middleton, prima apariție cu mască!Ducesa de Cambridge e adorabilă chiar și cu fața acoperită

Andi-Vasluianu-1Andi-Vasluianu-1

Surs foto: PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton