Dezvăluire-bombă a unui virusolog chinez! COVID-19, produs în laborator de armata Chinei comuniste

 Oana Pantazi
.

Li-Meng Yan, virusolog chinez și doctor la Southern Medical University, afirmă că infecția cu coronavirus nu este un accident produs în natură. Iată care sunt argumentele prin care își probează convingerile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După mai bine de 5 luni de teorii și speculații cu privire la apariția noului coronavirus, iată că un om de știință chinez, doctorul Li-Meng Yan, a rupt tăcerea cu privire la apariția COVID-19. Virusologul afirmă cu tărie că noul virus a fost creat într-un laborator din Wuhan, informație care, de altfel, a circulat încă de la începutul pandemiei, fără a fi însă confirmată până acum.

I s-a cerut să păstreze tăcerea

Li-Meng Yan a dezvăluit, pentru Fox News, că supervizorul ei de la Universitatea Hong Kong, Leo Poon, i-ar fi cerut încă din luna decembrie a anului trecut să investigheze mai multe cazuri similare cu SARS ce apăruseră în China. Medicul susține că, deși înițial, superiorul său i-a spus să-și continue ancheta, ulterior acesta i-a cerut să păstreze tăcerea. În luna aprilie, cercetătoarea a fugit în SUA, afirmând că a făcut acest gest de teama repercusiunilor.

Virusologul chinez a mai declarat că noul coronavirus nu ar trecut direct de la lilieci la oameni, ci e posibil să se bazeze pe un virus provenit de la lilieci. Li-Meng Yan susține că COVID-19 a fost descoperit și este deținut de armata Chinei.

Citește și: Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum: „Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească”/ EXCLUSIV

COVID-19, modificat în laborator!

Conform medicului chinez, noul coronavirus a început să se transmită și la oameni abia după o serie de modificări produse în laborator, urmarea fiind pandemia de coronavirus, care a cauzat decese în toată lumea. Ea a mai afirmat și că acesta este motivul pentru care Partidul Comunist Chinez a încercat să amâne cât mai mult momentul informării populației în legătură cu noul coronavirus.

Li-Meng Yan a mai făcut o afirmație gravă, și anume că guvernul de la Beijing ar fi schimbat în mod deliberat genomul prin introducerea unor „secvențe de genom greșite' în baza de date a secvențelor genetice NIH, pe 12 ianuarie. Universitatea din Hong Kong a negat însă afirmațiile făcute de virusolog, menționând că nu i s-a cerut să facă o cercetare pe acest subiect.

Citește și: Decizia pe care a luat-o fostul soț al Ancăi Țurcașiu după divorț este tardivă. I-ar fi putut salva căsnicia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton