Dieta lui Jennifer Aniston, la 51 de ani. Băutura-minune pe care o consumă în fiecare dimineață, pentru a avea un trup perfect

 Cica Cristina
.

Jennifer Aniston a împlinit de curând 51 de ani și arată absolut fabulos. Nu își arată deloc vârsta, demonstrând că este doar un număr. Secrete și trucuri are destule la dispoziție. Iată ce mânâncă și ce face pentru arăta splendid!

Jennifer-Aniston-1Jennifer-Aniston-1

Jennifer Aniston parcă nu a îmbătrânit deloc. Vedeta din Friends' reușește să-și păstreze silueta suplă de ani buni. Asta nu înseamnă că nu face niciun efort. Frumoasa actriță dice un stil de viață sănătos.

În primul rând, face mult sport și are grijă să facă mai multe tipuri de exerciții: adoră yoga, face exerciții cardio și spinning, merge pe bicicletă. Nu exagerează niciodată, mizează pe moderație. Face exerciții la sală aproximativ o oră pe zi, trei zile pe săptămână. În alte trei zile din săptămână obișnuiește să se antreneze acasă, cu greutăți.

Un secret prețios deținut de Jennifer Anniston pentru a se menține în formă: apa caldă cu lămâie. Consumă în fiecare dimineață această băutură-minune. Apoi mai bea o cană de cafea cu lapte degresat şi ştevie.

Alte secrete care o ajută să fie slabă ar fi că are întotdeauna grijă să se odihnească suficient și bea multă apă, astfel încât creierul să nu fie păcălit că i-ar fi foame, când, de fapt, organismul cere apă.

Ce mănâncă Jennifer Aniston într-o zi

La micul-dejun, pe care nu îl ratează nicicând, bea un smoothie cu proteine, diverse fructe (banane, cireşe, mure), mai adaugă peptide de colagen, pudră de cacao şi lapte de migdale cu ciocolată, potrivit csid.ro.

Ca și gustare, Jennifer Aniston mânâncă avocado sau un ou fiert tare. La masa de prânz, preferă legume sau salate. Favorita sa este cea de ton cu linte și castraveți. În cazul în care i se mai face foame, vedeta mai mănâncă o supă înainte de cină. Tot pentru gustări, Jennifer Aniston mai are grijă să combine niște carbohidrați sănătoși și proteine, precum un măr cu unt de migdale sau câteva nuci, potrivit livestrong.ro.

La masa de seară optează pentru pui cu zucchini și sos pesto de cele mai multe ori, sau mai variază tipul de carne și de legume.

Nu se abține constant de la ceea ce îi face plăcere, astfel că, din când în când, își satisface pofta pentru spaghete carbonara.

'Odată cu înaintarea în vârstă sunt mai conştientă în privinţa corpului meu, atât intern şi extern, cât şi din punct de vedere psihic. Asta înseamnă să citeşti etichetele şi să fii conştient de ceea îi oferi corpului să consume. Dacă nu avem grijă de corpurile noastre atunci viaţa noastră de zi cu zi are de suferit', a declarat Jennifer Aniston.

Astfel, în ceea ce privește dieta lui Jennifer Aniston, lucrurile sunt clare: are grijă să mănânce multe fructe și legume organice, evită să consume zahăr, bea foarte multă apă și doarme bine. Sunt reguli de bază, la îndemâna oricui.

Sursa foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton