Meghan Markle a purtat o ținută cu mesaj ascuns, la ultima apariție în calitate oficială. Ce le-a transmis tuturor

 Oana Pantazi
.

Deși Meghan Markle și Prințul William vor renunța la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice pe 31 martie, recent au fost prezenți la sărbătorirea Commonwealth, ultima lor apariție în calitate oficială fiind una memorabilă. Fosta Ducesă de Sussex a avut o ținută spectaculoasă, prin intermediul căreia a ținut să transmită însă și un mesaj subliminal.

Era de așteptat ca, la ultima lor apariție în calitate de membri seniori ai familiei regale britanice, privirile tuturor să fie ațintite asupra lui Meghan Markle și a Prințului Harry, drept urmare cei doi nu au dezamăgit. În pofida celor care au afirmat că au fost primiți cu răceală de către ceilalți membri ai familiei, foștii Duci de Sussex au fost zâmbitori și au părut mai îndrăgostiți ca niciodată, iar apariția lor a fost una dintre cele mai plăcute.

Ce simbolizează culoarea aleasă de Meghan Markle

Cum însă Meghan Markle a fost întotdeauna o fire voluntară și chiar rebelă, era de așteptat să aibă ceva de spus la ultima sa apariție oficială. Chiar dacă mesajul ei nu a fost unul verbal, soția prințului Harry a ales să se exprime prin intermediul culorii și al ținutei alese. Cu ocazia zilei Commonwealth, fosta Ducesă de Sussex a ales să se îmbrace într-o rochie gen capă de culoarea smaraldului. Evident, detaliul pelerinei fluturând dramatic în bătaia vântului nu e-a scăpat internauților, care au comparat-o imediat pe Meghan cu o eroină de benzi desenate, iar comentariile la adresa ei au început să curgă.

„Dumnezeule, prințesa supereroină!” „A fost un cadou venit din ceruri”, „Superwoman! Da, capa aceea…” „Arată literalmente a o supereroină”, sunt doar câteva dintre concluziile fanilor.

Nu știim dacă Meghan Markle a vrut să se erijeze chiar într-o salvatoare a monarhiei, deși, de cand s-a măritat cu Prințul Harry, popularitatea familiei britanice a crescut (chiar dacă nu întotdeauna în sens pozitiv), dar e cert că nu a ales întâmplător culoarea rochiei.

„În psihologia culorilor, verdele nu este doar culoarea echilibrului perfect, ci și a productivității, a rodniciei. O persoană care poartă verde va da impresia de calm, de raționalitate și de stabilitate”, a spus pentru Hello analista Gabriella Winters . Pe scurt, Meghan le-a transmis tuturor că nimic nu o poate destabiliza, cu atât mai mult acum, când și-a atins scopul, iar ea, Harry și Archie sunt în Canada, departe de familia regală britanică. Sau, cum a spus cândva Prințul Harry, „ceea ce Meghan dorește, Meghan primește!”

Foto: Profimedia

Commonwealth Day Service, Westminster Abbey, London, UK – 09 Mar 2020Commonwealth Day Service, Westminster Abbey, London, UK – 09 Mar 2020
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton