Diana Dumitrescu își dorește al doilea copil: “E o loterie. Să vedem dacă se și întâmplă” / VIDEO EXCLUSIV

.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi sunt împreună de 7 ani, iar în toamnă împlinesc 4 ani de când s-au căsătorit religios. Cei doi sunt părinții unui băiețel superb, Carol, și își doresc ca puștiul să mai aibă un frățior sau o surioară. Deocamdată are exclusivitate și toți membrii familiei îl răsfață la maximum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu experimentează de aproape trei ani rolul de mamă pentru Carol, fiul ei și al lui Alin. Fiecare zi alături de micuț este o provocare pentru actrița din serialul Strada Speranței' (Kanal D), al cărui prim sezon s-a terminat în această lună.

286259050_561620561987017_3472072276610494652_n-1286259050_561620561987017_3472072276610494652_n-1

Diana Dumitrescu își dorește al doilea copil

Cum fiul ei va împlini 3 ani în septembrie, Diana și Alin se gândesc că micuțului i-ar prinde bine un partener de joacă. Momentan, toți membrii familiei îl răsfață, iar el profită la maximum. Acum trece printr-o perioadă cu nu', când nu vrea nimic și nervii mei, uneori, ating cote maxime, dar e plăcut, e frumos să ai un copil mic în casă. Vorbește și pocește cuvintele și e simpatic. Din toată lumea face ce vrea. Mami, tati, bunică, unchi, mătuși, toți suntem sub papucul lui, are o personalitate foarte puternică.  Carol este o combinație frumoasă între noi doi. Da, ne dorim al doilea copil, dar să vedem dacă se și întâmplă. E o loterie, să fie sănătos sau sănătoasă și să vină', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Diana Dumitrescu.

Citește și: Ce dietă ține Diana Dumitrescu și câte kilograme vrea să slăbească: Mănânc cam ce vreau' / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Ce greutăți a avut Diana Dumitrescu atunci când a filmat serialul Regina: 'Mă trezeam noaptea plângând'

Citește și: De ce și-au separat Valentina Pelinel și Cristi Borcea bunurile înainte de căsătorie: „Cristi este un om valoros. Pe plan financiar…' / EXCLUSIV

Citește și: Călin Goia și soția lui fac bani din imobiliare: Ea e pe partea de design, eu pe cea tehnică” / EXCLUSIV

Diana Dumitrescu: Evident că nu este roz tot timpul'

După 7 ani de relație, cei doi părinți consideră că s-au maturizat și că sunt mai înțelepți. În perioadele în care nu este totul roz între ei, actrița susține că Alin este cel care cedează și rezolvă rapid lucrurile, reinstalând armonia în cuplu. Evident că ne schimbăm cu toții, mai îmbătrânim, devenim și noi mai înțelepți sau ne place să credem asta. Important este că avem o comunicare sănătoasă, că ne iubim și că ne respectăm, asta e cel mai important. Evident că nu este roz tot timpul, dar în mare parte a timpului este roz. El cedează. Acum ne certăm și în secunda doi vine și mă ia în brațe și mă sărută și îmi spune că îi pare rău sau pur și simplu se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Diana Dumitrescu. Întrebată dacă ea recunoaște când greșește, actrița ne-a răspuns amuzată: Eu nu greșesc niciodată. Nu-i așa, doamnelor? Noi nu greșim niciodată'.

Foto: Facebook

Video: Ada Cheroiu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton