Cristina Ich, mărturisiri sincere despre problemele din relația cu Alex Pițurcă: „Dacă nu era Noah, îmi făceam bagajul și eram plecată în munți”

 Miniosu Alexandra
.

Cristina Ich a făcut unele mărturisiri sincere despre problemele din relația cu Alex Pițurcă. Frumoasa vedetă și fiul lui Victor Pițurcă au împreună un fiu superb, pe care au ales să-l numească Noah. Mai în glumă, mai în serios, îndrăgita influenceriță a declarat recent, în cadrul unui podcast, că, dacă nu ar fi fost fiul lor, și-ar fi făcut bagajul și ar fi plecat „în munți'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristina Ich a făcut unele mărturisiri sincere despre problemele din relația cu Alex Pițurcă. Frumoasa șatenă formează un cuplu de mai mulți ani cu fiul lui Victor Pițurcă. Aceștia sunt părinții unui băiețel minunat, pe nume Noah. Deși povestea lor de iubire e un exemplu în rândul multora, influencerița recunoaște că a trăit de mai multe ori dezamăgiri în dragoste.

cristina-ich-7cristina-ich-7

Cristina Ich e de departe una dintre cele mai frumoase femei din România. Pe lângă o frumusețe răpitoare, vedeta se bucură și de o carieră de succes, fiind apreciată de mii de oameni în mediul online. În plus, ea trăiește o poveste de iubire alături de iubitul ei, Alex Pițurcă, tatăl fiului său.

Citește și: Ce dietă ține Cristina Ich:„Nu fac sală, pentru că nu am timp'

Citește și: Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin.Cum e trecută acum în acte

Citește și: Anca Serea, emoții mari pentru fiica ei, Sarah, înainte de rezultatele de la Evaluarea Națională:„Avem încă o artistă în familie'

Citește și: Bubu Cernea devine producător muzical la Vocea României:„Sunt foarte încântat că…'

Cristina Ich, mărturisiri sincere despre problemele din relația cu Alex Pițurcă

Tânăra de peste Prut, cunoscută și ca „Angelina Jolie de România' datorită frumuseții sale, nu ar avea însă o relație „pe roze' cu Alex Pițurcă. Despre relația lor, dar și despre multe altele, Cristina Ich va vorbi public, în cadrul unui podcast, ce va apărea joi seară. Printre subiectele abordate, ea va discuta și despre problemele din relația cu tatăl băiețelului ei.

Cristina Ich e invitata lui Radu Țibulcă în podcastul intitulat „Vin de-o poveste', de pe YouTube. Acesta va apărea joi seara, de la ora 19:00. Conform libertateapentrufemei.ro, din materialul de prezentare iese că discuția se învârte în jurul relației vedetei cu bărbații, în special cu actualul iubit, Alex Pițurcă. Aceeași sursă mai scrie că relația lor e una în care ies scântei de multe ori.

Deși sunt împreună de mulți ani și au împreună un fiu în vârstă de 2 ani și jumătate, Cristina Ich și Alex Pițurcă nu s-au căsătorit. Și nici nu intenționează să ajungă în fața altarului. Motivul, spune ea, ar fi că situația nu e „pe roze' în relația lor.

„Nu că nu m-am înțeles… dacă nu era Noah îmi făceam bagajul și eram plecată în munți', spune Cristina Ich în podcast.

Cristina Ich, despre inelul de logodnă primit de la Alex Pițurcă

În continuare, frumoasa vedetă aduce un plus de explicații și recunoaște că, de-a lungul timpului, s-a confruntat cu infidelitatea partenerilor: „Băi, știi ceva? Toți bărbații din viața mea m-au înșelat (…) Aaa! Nu te gândi că e vreun potolit omul sau vreo ușă de biserică, dar eu știam clar ce mi-am luat'.

Acum ceva timp, Cristina Ich și Alex Pițurcă au avut o tentativă de a se căsători, în momentul în care el i-a oferit inelul de logodnă. Nu și-au mai unit însă destinele la altar.

„Eu de la Alex am inelul de logodnă și la revedere, asta e singurul cadou pe care l-am primit. Adică…trebuia să mi-l dea', a continuat ea.

„Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar…'

De curând, în alt podcast, cel găzduit de Cătălin Măruță, Cristina Ich a mărturisit că nu se vede fată măritată. De asemenea, a precizat că nu vrea să ia numele bărbatului de lângă ea.

„Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar eu voiam să fac ceva special, un moldovenism de-al meu, și el a zis: „băi, femeie, ești nebună? E secolul 21'. Atunci am lăsat-o baltă. Noi locuim împreună și ne e bine așa. Nu sunt geloasă. Îi las libertate', a spus atunci Crtistina Ich.

Cei doi au împreună un fiu

Tot despre Alex Pițurcă, Cristina Ich spunea atunci că-l iubește extraordinar de mult, mai ales pentru că e tatăl fiului ei. Vedeta a declarat că nu s-a visat niciodată mireasă și nu a avut niciodată această dorință arzătoare.

„Nu l-aș ierta dacă ar avea o relație în paralel, o aventură de o noapte însă cred că i-aș ierta. Momentan nu mai vreau alt copil.

(…) Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am dorința asta arzătoare să mă văd mireasă. Îmi îngrădește libertatea, nu știu de ce. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul parcă îmi îngrădește libertatea. Și pentru mine și pentru el', a mai spus ea.

Cum s-au cunoscut

Tot în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Cristina Ich a povestit cum l-a întâlnit prima dată pe Alex Pițurcă. Potrivit spuselor ei, un prieten de-al ei l-ea făcut cunoștință.

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi.

Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi', mai povestea ea.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton