Îți amintești de frații Luca și Valentin Milea de la Visuri la Cheie? Au devenit campioni mondiali: „După această performanță...”

 Miniosu Alexandra
.

Îți amintești de frații Luca și Valentin Milea de la Visuri la Cheie? Ei bine, cei doi tineri care au impresionat o țară întreagă au devenit campioni mondiali. Au făcut performanță la Kempo, chiar la competiția internațională din Tunisia, și nu au de gând să se oprească aici. Iată ce planuri de viitor au și cum li s-a schimbat viața, de la apariția în show-ul de la PRO TV!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Îți amintești de frații Luca și Valentin Milea de la Visuri la Cheie? Luca și Valentin Milea au înduioșat toată România prin povestea lor de viață. Acum, după apariția lor în show-ul de la PRO TV, aceștia au o veste extraordinară pentru cei care i-au îndrăgit. Amândoi au devenit campioni la Kempo, după ce au participat la competiția internațională din Tunisia.

fratii-visuri-la-cheie-2fratii-visuri-la-cheie-2

Frații Luca și Valentin Milea au apărut pe micile ecrane la PRO TV, la Visuri la Cheie, în sezonul trecut. Atunci, echipa emisiunii a reușit să finalizeze casa construită cu greu de tatăl lor, „călit' de muncă în Anglia, conform protv.ro. Acum, cei doi tineri și-au făcut părinții mândri printr-o performanță uriașă în lumea sportului.

Citește și: Adelina Pestrițu și-a mai făcut două intervenții estetice la față:”Nu sunt adepta excesului în injectări, dar…”

Citește și: Ce mănâncă Vlăduța Lupău, însărcinată în aproape 8 luni.Artista își face toate poftele

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit piscină cu apă sărată. Cât i-a costat:”Ajută foarte mult la…”

Citește și: Leo de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Anda:„Nu avea rost să mai aștept'. Reacția concurentei 

Îți amintești de frații Luca și Valentin Milea de la Visuri la Cheie?

Deși au avut un trai greu, Luca și Valentin Milea nu au renunțat nicio clipă la visul lor. Prin multă muncă, dar și multă ambiție, au reușit să ajungă anul acesta pe podiumul de la Campionatul Mondial de Kempo, din Tunisia.

Valentin Milea a povestit că fratele lui, Luca, a fost pentru prima dată la un campionat mondial, iar el la categoria seniori. Ambii au uluit prin rezultatele lor.

„Aceste performanțe înseamnă extraordinar de mult pentru noi. Eu am luptat pentru prima oară la categoria de seniori, iar Luca a arătat că este pregătit pentru campionatele internaționale.

După ce am reușit să urc din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului am fost extraordinar de entuziasmat.

Am avut foarte multe emoții pentru fratele meu, deoarece el a fost la primul său campionat mondial și a reușit o adevărată performanță fiind și el campion mondial', a spus Valentin Milea pentru sursa citată.

Au devenit campioni mondiali

În total, patru medalii de aur, una de argint și una de bronz, dar și două clasări pe locul 5 este performanța obținută de frații Milea, dar și de antrenorul lor Doru Mihai Manea.

Printre altele, Valentin Milea a mai declarat că el și fratele său nu se vor opri aici. Aceștia vor să ajungă la Campionatul European, unde speră să se descurce la fel de bine sau chiar și mai bine.

„După această performanță ne vom relua pregătirea pentru celelalte campionate. Următoarea țintă este Campionatul European, unde sperăm să fie aceleași rezultate sau chiar mai bune', a adăugat el.

Sursă foto: visurilacheie.protv.ro, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton