Diana Constantin, probleme din prima seară pe "Insula iubirii", sezonul 5: "Noi două ne batem"

 Pirvu Cristina
.

Diana Constantin revine la „Insula iubirii”, sezonul 5, alături de Aurel, și el fost concurent în show-ul de tentații. Ea, fiind cunoscută drept cea mai acidă concurentă din toate sezoanele, are probleme chiar din prima seară petrecută acolo! 

Sigur nu ați uitat-o pe Diana, concurentă cu ștate vechi la „Insula Iubirii”. A participat în sezonul 3, alături de iubitul ei de la acea vreme, de Ben. Lucrurile nu au fost roz pentru ei pe insulă și s-au despărțit. Au călcat strâmb, amândoi cu câte o ispită și ulterior au pus punct relației. Iată că Diana revine acum la „Insula Iubirii” alături de Aurel. Vor să își testeze relația. Nici bine nu a început show-ul că au avut deja parte de primul scandal.

Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) au o relație de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon și au surprins echipa cu dezinvoltura lor. Cei doi susțin că au încredere unul în celălalt, dar își doresc 'să vadă adevărata față a celuilalt'. Teodora pare o femeie cu atitudine, gata să spună lucrurilor pe nume. Ce-i drept, aşa o ştim şi pe Diana, scrie Spynews. 

„Diana, când mă enervezi, te iau şi te arunc în piscină!”, i-a spus Teodora Dianei, când făceau „inspecţia” casei.

„Ce discuţii să am eu cu ea? Noi două ne batem!”, a mărturisit Diana.

„N-am nimic cu Diana, dar dacă mă supără, îmi scot colţii!”, a precizat Teodora.

Aurel si Diana la Insula iubirii 1Aurel si Diana la Insula iubirii 1

Cine sunt cuplurile de la Insula iubirii, sezonul 5

Insula iubirii îi primește din nou, începând din această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, pe curajoșii pregătiți să plece pe drumul cunoașterii, știind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea inapoi spre partener. În Thailanda, cele mai puternice ispite masculine și cele mai seducãtoare ispite feminine așteaptă însă să demaște în cel de-al cincilea sezon ceea ce concurenții ascund adânc în minte și în suflet!

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton