Anda Adam vrea să-și mărească familia. Când va face cel de-al doilea copil: ”Facem o surioară sau un frățior pentru Evelin”

 Stamen Diana
.

Anda Adam are planuri mari în ceea ce privește familia ei. Vedeta a mărturisit când vrea să facă cel de-al doilea copil, iar asta se va întâmpla anul viitor. Anda Adam are o fetiță superbă de 4 ani, pe nume Evelin.

Artista iubește mult copiii, iar de când a apărut în viața ei micuța Evelin totul s-a schimbat. Anda Adam își mai dorește un frățior sau o surioară pentru fiica ei, iar asta s-ar putea întâmpla peste un an. Deși s-a zvonit că vedeta ar fi însărcinată pentru a doua oară, Anda Adam a infirmat aceste speculații.

Acum, cântăreața este într-o mare formă, pentru că trage din greu la sală pentru a avea un corp așa cum și-l dorește. Anda Adam mai are puțin și are abdomenul pe care și-l dorește.

„Am văzut de curând o știre cum că sunt însărcinată și eu fix cu o zi înainte postasem, de la sală, cum făceam niște îndreptări cu o bară cu greutăți. Cum vă imaginați că o femeie însărcinată ar putea să facă îndreptări cu bara? Mai pusesem și o poză cu abdomenul meu, care ușor începe să devină 6 pachețele. Nu sunt însărcinată. Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin', a declarat Anda Adam pentru Libertatea.

Anda Adam nu poate rămâne însărcinată acum, pentru că este implicată în foarte multe proiecte și nu ar putea face față tuturor treburilor, iar o pauză nu este tocmai ceea ce are nevoie acum.

Evelin își dorește un frățior

Fetița Andei Adam își dorește să aibă un frățior și a ales deja numele pentru bebeluș.

„Ea vrea un frățior, mi-a dat chiar și nume. Când o întreb dacă vrea să-i fac un bebeluș, îmi zice că da, e foarte fericită, dar când o întreb dacă vrea să fie fetiță, îmi zice că nu, că vrea băiat. E foarte geloasă, să nu mai fie altă fetiță ca ea. Mi-a zis și cum să-l cheme: David', a mai declarat Anda Adam.

FOTO: Facebook

Anda AdamAnda Adam

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton