Inna, la un pas să se prăbușească pe scenă din cauza unei infecții

 Oana Popoiag
.
InnaInna

Aflată mereu în mișcare, Inna este, totuși, nevoită să ia o pauză zilele acestea. Artista a răcit și este nevoită să stea în pat din cauza febrei, dar nu este prima data când sănătatea îi joacă feste. Inna a trebuit să urce pe scenă în Maroc cu o răceală din cauza căreia era cât pe ce să ajungă la urgență.

Din 2008, de când a spart gheața cu hitul 'Hot' și a devenit senzație internațională, Inna nu s-a mai oprit din călătorit. Are casă în România și în Spania, dar artista locuiește mai mult la hotel, din cauză că are de onorat numeroase concerte în toată lumea.

La 32 de ani, artista are o sănătate de fier, se pare, căci pe scenă o vedem mereu plină de energie, iar în fotografiile de pe Instagram este toată numai un zâmbet. Lucrurile nu stau, însă, chiar așa, deoarece vine o vreme când, din cauza oboselii acumulate, sistemul imunitar începe să dea semne de încetinire.

Inna, probleme de sănătate din cauza unei infecții în gât

Așa se face că, aflată la Viena zilele acestea, Inna a fost nevoită să rămână în camera de hotel, din cauza febrei, fapt concemnat de ea însăși în social media. Însă, după cum a relatat pentru Antena Stars, au fost situații în care a fost la un pas să se prăbușească pe scenă din cauza problemelor de sănătate: 'Nu am avut căderi de calciu, o singură dată am avut un concert în Maroc și eram foarte răcită, aveam infecție în gât și a fost crunt…Era și 16 octombrie, ziua mea, am fost pe scenă. A fost unul dintre cele mai frumoase concerte. Nu pot să zic că am ajuns la urgențe, nu am ajuns de prea multe ori la urgențe pentru că sunt o persoană puternică, îmi revin repede. Nu am avut niciodată asta, să renunț. La concert am fost atât de fericită…Lămâie, ceai cald, gargară cu sare și a trecut'.

Nu este prima data când Inna a fost cât pe ce să se prăbușească pe scenă. Însă dacă situația relatată mai sus a fost cauzată de o problemă de sănătate, anul trecut artista a ajuns la urgență nu din cauză că ea s-a prăbușit pe scenă, ci din cauză că scena s-a prăbușit cu ea. În timpul unui concert la Istanbul, din cadrul unui mate turnei în Turcia, cântăreața a avut nevoie d eîngrijiri medicale după ce o bucată de scenă a cedat, iar Inna a căzut în gol. Rănită la ambele picioare, brunet a încercat să continue concertul, dar durerile au fost prea mari și a fost transportată la spital.

Foto: Instagram

Citește și:

Legătura neștiută între Antonia și Monica Gabor. Se cunosc de peste 10 ani de zile

Ţi-i aminteşti pe băieţii de la Body & Soul? Cântau piesa „Super femei' şi erau asaltaţi de fane / Cum arată acum şi ce se ocupă

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton