"Am avut depresie cruntă, atacuri de panică, nu aveam bani de mâncare...". Cum a trecut Micutzu peste greutățile de la începutul carierei

 Dumba Gabriela
.

Micutzu trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a lui, însă nu uită de unde a plecat și cât de greu i-a fost la început. Nu avea bani pentru mâncare, nici a lui, nici a câinelui, era într-o depresie cruntă și se lupta cu atacurile de panică. Dar cu multă muncă, toate au trecut și Micutzu povestește acum cu detașare despre cea mai neagră perioadă a vieții lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Micutzu este implicat în tot felul de proiecte, face comedie, filme, reclame, dar este și acționar la un club de stand-up și proprietarul unui barbershop. „Stăteau banii degeaba, ăia pe care i-am câștigat', a explicat Cosmin. Nu întotdeauna a fost așa însă.

a-9996223-1631834041-5498a-9996223-1631834041-5498

Micutzu a dus-o foarte greu la începutul carierei

Micutzu își amintește acum un moment emoționant când, după o perioadă în care nu a avut bani de mâncare, nici pentru el, dar nici pentru câinele său, a câștigat ceva bani și a început să danseze de bucurie cu animalul său de companie.

„Am muncit și-o duc bine de ceva timp. E absolut normal să-mi aduc aminte de perioada când n-am dus-o bine. N-am primit nicio mână de ajutor, niciun sandviș. A fost o perioadă când n-aveam bani de mâncare pentru câinele meu, Fix, pentru mine…

Și când am făcut rost de bani de pe o reclamă, am dansat amândoi în casă. Eu cu bulldogul meu bătrân, acum are 12 ani, am dansat! Eu cu el am trecut prin tot. (…)

Acum, am experiență acumulată, am devenit mult mai pragmatic decât atunci când am venit în București, când eram o floare nemirosită în marea Capitală', a mai povestit cel care se recomandă „un comediant, dar care în viață nu este un comediant', a spus Micutzu, în cadrul podcastului Fain și Simplu.

Acele momente însă nu l-au doborât, ba dimpotrivă. Micutzu a devenit mai puternic și greutățile l-au întărit.

„Acum, am experiență acumulată, am devenit mult mai pragmatic decât atunci când am venit în București, când eram o floare nemirosită în marea Capitală', a mai povestit cel care se recomandă „un comediant, dar care în viață nu este un comediant'.

Citește și: Ce relație există între Pavel Bartoș și Smiley, dincolo de Vocea României:'La un moment dat am zis să ne certăm, de dragul de a…'

Citește și: Andra a fost internată în secret. Ce probleme de sănătate a avut:'Lumea nu știa ce se întâmplă'

Citește și: Cine este Jean Gavril de la America Express.A câștigat Dancing on Ice

Cum a reușit Micutzu să-și revină din depresie

Micutzu a recunoscut și faptul că a parcurs o perioadă gri în viața sa, cu depresii, înainte să ajungă la momentul de echilibru de azi.

„Încă trăiesc cei mai frumoși ani. Este o perioadă foarte frumoasă în viața mea. Fac niște lucruri pe care le-am visat să le fac la un moment dat. Am avut depresii crunte! Aveam, deși nu știam. Mă simțeam ca o fantomă plinuță care merge pe stradă și nu înțelege ce face pe planeta asta', a mai spus acesta.

L-au ajutat însă prietenii apropiați. „Nu mă închideam în casă. Dacă aș fi aflat că am depresie și atacuri de panică, poate că lucrurile ar fi prins o doză de dramă mult mai adâncă în mintea mea. Așa, eram o stafie care nu înțelegea ce se întâmplă.

Era paradoxal. Făceam stand-up, câștigam într-un weekend cât făcea un actor colaborator la un teatru în 3 luni. Aveam bani să plătesc chiria și să fac ce vreau. Nu pricepeam de ce trebuie să primesc acei bani, nu înțelegeam ce se întâmplă! Am avut noroc de prieteni care m-au tratat cu blândețe'.

Micutzu ar vrea să plece în America, să o ia de la zero

Artistul și-a dezvăluit și visul său cel mai mare: „M-am gândit să merg în Canada sau în State și să o iau de la zero făcând ceea ce am făcut aici! Dar sunt și ipohondru, am senzația constant că o să am o boală incurabilă și o să mor. Bine, acum n-am nimic, tocmai am fost la control și n-am nimic.

Blestemul ipohondrului este că o să trăiască mult, cu frică, dar o să trăiască. Chiar cred că voi prinde 100 de ani. De ce America? Aș vrea să văd dacă a fost o întâmplare aici, dacă am fost norocos sau chiar am ceva!„.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton