Cine este Andreea Antonescu de la America Express. A trecut printr-un divorț și are două fetițe

 Dumitrache Laura
.

Cine este Andreea Antonescu de la America Express. După patru sezoane inedite, de aceasta dată aventura are loc pe continentul american. Cele nouă echipe vor parcurge 7.000 de kilometri prin Mexic, Guatemala și Columbia. Andreea Antonescu se numără printre vedetele care au avut parte de o experiență unică pe Drumul Aurului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. În tinerețe a format trupa Andre, alături de Andreea Bălan. Cele două au decis să meargă împreună în America Express-Drumul Aurului,și să aibă parte de o aventură pe cinste. Andreea Antonescu a trăit momente de neuitat pe continentul american, mai ales că la întoarcerea în țară, artista a aflat că este însărcinată. Iată cine este Andreea Antonescu de la America Express!

andreea-antonescu-america-expressandreea-antonescu-america-express

Andreea Antonescu are o carieră îndelungată în showbiz-ul românesc și și- luat prin surprindere fanii după ce a anunțat că participă la America Express, alături de Andreea Bălan. Deși trupa Andre s-a destrămat în urmă cu câțiva ani, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au păstrat o relație de prietenie frumoasă.

Citește și: Cine este Joaquin Bonilla de la America Express.E din Mexic și s-a mutat în România de 20 de ani

Citește și:Cine este Ovidiu Buta de la America Express.A lucrat cu rapperul Kanye West și prezintă o emisiune alături de Iulia Albu

Citește și:Primele imagini de la America Express.Când începe emisiunea prezentată de Irina Fodor

Citește și:Prin ce provocări a trecut Andreea Antonescu la America Express, însărcinată fiind:„Rucsacii cântăreau 12 kilograme, nu vreți să știți ce am mâncat'

Andreea Antonescu – Viață personală

Cine este Andreea Antonescu de la America Express. Andreea Antonescu, pe numele său complet Andreea Georgiana Antonescu, s-a născut în Galați, pe 8 septembrue 1982. Artista în vârstă de 40 de ani, a devenit celebră încă de mică, iar la 12 ani și-a lansat albumul „Din vina ta'.

Andreea Antonescu măsoară 1,53 metri și are ochii căprui. Concurenta de la America Express provine dintr-o familie în care tatăl este inginer, iar mama învățătoare. Cântăreața a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu câteva luni.

Andreea Antonescu – Carieră

Cine este Andreea Antonescu de la America Express. Andreea Antonescu și-a început activitatea în muzică la vârsta de șase ani. Artista a participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică. Chiar și așa, Andreea a devenit cunoscută odată cu formarea trupei Andre, alături de Andreea Bălan. Andre a primit patru Discuri de Platină și a depășit cifra de 1 milion de bucăți.

În 2004, cele două artiste au decis să meargă pe drumuri separate, iar în 2019 s-au reunit și și-au surprins fanii. După destrămarea trupei Andre, Andreea Antonescu a lansat LP solo, intitulat AndrEA. De asemenea, aceasta s-a implicat într-un proiect aritabil inițiat de E. S. Consul General Onorific al Ambasadei României în Germania, intitulat ,,Lumina ochilor”.

Andreea Antonescu a trecut printr-un divorț

Cine este Andreea Antonescu de la America Express. Andreea Antonescu are o fetiță, Sienna, din căsnicia cu Traian Spak. Vedeta a locuit o vreme în America, dar ulterior a decis să se întoarcă în România, alături de fiica ei. Andreea și Traian au decis să pună capăt mariajului lor, în urmă cu cinci ani, dar abia în urmă cu câteva luni au divorțat oficial.

În prezent, cântăreața trăiește o poveste de dragoste alături de Victor Vrînceanu, iar de curând au devenit părinți. Concurenta de la America Express era însărcinată când a participat în emisiune, dar a aflat abia când s-a întors în țară. Andreea Antonescu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Cine sunt concurenții de la America Express

Am aflat cine sunt concurenții de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton