Câți bani încasează Faimoșii de la Survivor România 2023. Carmen Grebenișan primește cel mai mult

 Dumitrache Laura
.

Survivor România 2023 a început în urmă cu o săptămână, iar deja a avut loc prima eliminare din echipa Faimoșilor. Telespectatorii își susține concurenții preferați, dar puțini știu ce sumă de bani primesc vedetele plecate în Republica Dominicană. Iată câți bani încasează Faimoșii de la Survivor România 2023!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Noul sezon Survivor România îi ține deja pe telespectatori tot mai aproape de micile ecrane. Războinicii și Faimoșii se luptă pe traseu pentru premiul de 100.000 de euro. Dincolo de premiul oferi la final, concurenții primesc o sumă de bani pentru fiecare săptămână în care rezistă în jungla dominicană.

survivor pATRICHIsurvivor pATRICHI

Echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023 este formată din Carmen Grebenisan, Jorge, Vica Blochina, Bianca Patrichi, Ada Dumitru, Maria Constantin, Remus Boroiu, Vlad Munteanu, Sebastian Dobrincu , Gheboasă și Ștefani Stănilă.

Citește și: Gheboasă a cerut să plece de la Survivor România 2023. Daniel Pavel, după ce Faimosul a părăsit Consiliul:„Nu e un comportament pe care să-l apreciem'

Citește și:Gheboasă, DOC și Maria Constantin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2023. Primele reacții:”Nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau…”

Citește și:Maria Lungu, scandal cu toți colegii ei Războinici, în prima zi la Survivor România 2023:„Nu vă suport și nici voi pe mine'

Citește și:Cine este „Faimosul” de la Survivor România 2023, care și-a luat casă în Bali:”Tocmai am terminat-o!”

Câți bani încasează Faimoșii de la Survivor România 2023

Potrivit Fanatik.ro, Carmen Grebenișan ar fi faimoasa care ar câștiga cei mai mulți bani la Survivor România 2023. Influencerința ar fi negociat contractul pentru plecarea sa în Republica Dominicană, având în vedere că a pus pe pauză acitivtatea sa în social media. Carmen Grebenișan ar primi mai mult de 5.000 de euro pe săptămână.

În ceea ce o privește pe Vica Blochina, nici aceasta nu s-a lăsat mai prejos. Vedeta a dezvăluit că le-a cerut producătorilor emisiunii o sumă mare de bani pentru a renunța la luxul de acasă.

„Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor?Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri', a spus Vica, în emisiunea prezentată de Măruță, la Pro TV.

Câți bani primesc Jorge și Bianca Patrichi la Survivor România 2023

Jorge se pare că a cerut și el o sumă destul de mare pentru plecarea sa în jungla dominicană. Conform sursei citate mai sus, nu se cunoaște cu exactitate suma pe care artistul o primește pe săptămână, dar este puțin probabil să primească mai putin de trei ori remuneratia de 1000 de euro pe săptămână. Jorge a dezvăluit în trecut că s-a confruntat cu probleme financiare.

Bianca Patrichi a devenit cunoscută după ce a participat la Insula Iubirii, de la Antena 1. Se pare că blondina încasează săptămânal suma de 1000 de euro, iar negocierile cu producția au fost prea aspre.

Câștigătorul Survivor România 2023 pleacă acasă cu 100.000 de euro

Survivor România este o competiție dură, iar concurenții trebuie să facă față tuturor provocărilor de pe teren, dar și din jungla dominicană. Războinicii și Faimoșii au ca motivație premiul cel mare. Premiul va fi tot de 100.000 de euro, la fel ca în sezonul trecut.

Până în ediția din 2023, 100 de concurenti au ajuns în jungla din Dominicană pentru a-și testat limitele. Prima ediție a fost câștigată de Elena Ionescu, sezonul a fost câștigat de Zannidache. Alexandru Delea a fost ultimul concurent care a câștigat premiul de 100.000 de euri la Survivor România 2022.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton