Delia, după ce a fost întrebată pentru ce sumă de bani ar renunța la sex: „Ai voie să te masturbezi în continuare? Credeți-mă că...”

 Dumitrache Laura
.

Delia a oferit un răspuns surprinzător, după ce a fost întrebată pentru ce sumă de bani ar renunța la sex. Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Este căsătorită cu Răzvan Munteanu și au o relație extrem de frumoasă. Recent, jurata de la iUmor a fost pusă să aleagă o femeie din România și una din străinătate, cu care să trăiască toată viața. Antonia a fost alegerea făcută de Delia și a explicat și motivul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia, după ce a fost întrebată pentru ce sumă de bani ar renunța la sex. Delia, 40 de ani, s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu în 2012, iar de atunci formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Pe lângă faptul că sunt căsătoriți, Răzvan este și managerul cântăreței. În podcastul lui Gojira, Delia a fost pusă să aleagă care ar fi femeie și bărbatul cu care și-ar petrecere restul vieții.

delia artistsdelia artists

Delia este o fire extrem de deschisă și sinceră, iar mereu este pregătită să răspundă la toate întrebările. Artista a fost provocată să aleagă o femeie din România și una din străinătate cu care să-și petrească întreaga viața. Din România, Delia a ales-o pe Antonia, cu care are o relație de prietenie frumoasă.

Citește și: Delia, detalii neștiute din relația cu Răzvan Munteanu, după 10 ani de căsnicie.De câte ori au dormit separați: „Pe motiv că…'

Citește și Detalii neștiute despre relația dintre Delia și Răzvan Munteanu, dezvăluite chiar de Gina Matache, mama artistei: „N-am văzut așa…”

Citește și:Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun:„Așa, de Sărbători'. Imaginea de pe patul de spital

Citește și:Accident grav în Pasajul Unirii din București. Raed Arafat:”Un om a murit și 22 sunt răniți”. Primele imagini

Delia, după ce a fost întrebată pentru ce sumă de bani ar renunța la sex

Pentru ce sumă de bani ar renunța Delia la sex

Delia a acceptat să răspundă la cele mai incitante întrebări venite din partea lui Gojira. Vedeta a fost întrebată pentru ce sumă de bani ar renunța la sex, dar cântăreața nu a oferit tocmai un răspuns concret. Chiar și așa, Delia s-a amuzat teribil pe acest subiect.

„Credeți-mă că nu vreau să zic. Nu am habar ce vreau să zic. În principiul nu-mi plac întrebările cu: pentru câți bani aș face un lucru anume. Ai voie să te masturbezi în continuare? Normal că ai voie, că nu vine nimeni să te verifice. E tot o activitate sexuală', a punctat Delia.

Delia, declarații neașteptate despre Antonia

Delia nu mai are nevoie de nicio prezentare. La 40 de ani se poate mândri cu o carieră de succes în muzică, iar pe plan personal are o căsnicie frumoasă alături de Răzvan Munteanu. Invitată în podcastul lui Gojira, Delia Matache a fost provocată să aleagă o artistă din România și una din străinătate cu care să-și petreacă restul vieții. Jurata de la iUmor a ales-o pe Antonia, iubita lui Alex Velea și a descris-o ca fiind pe aceeași lungime de undă cu ea.

Să pot s-o tolerez toată viața, să pot să trăiesc cu ea, să nu mă deranjeze prea tare, să nu fie prea feminină… Cred că Antonia, doar că nu e atât de ușor, e complicată. Trebuie să fie, cumva, ca mine, dar să nu le aibă pe ale ei prea mult. Nu lesbianism, nu. Nu ne închipuim. Dar eu pe Oana aș putea să o tolerez pentru toată viața, la fel și ea pe mine. Noi avem un limbaj al vibe-ului. Dacă nu ar fi Oana, ar fi Antonia, cineva pe vibe-ul meu. Nu o prezență feminină copleșitoare. a spus Delia.

Cu ce cântăreață internațională și-ar petrece restul vieții

Delia a trebuit să aleagă și o cântăreața internațională cu care și-ar petrecere restul vieții alături de ea. Fără să stea pe gânduri, artista a numit-o pe celebra Sia, dar și pe Rihanna, fiind de parere că cele două se potrivesc cu ea.

Din străinătate… Mi-ar plăcea o tipă gen Sia. Dacă mergem pe lesbianism, mi-o iau pe Rihanna și gata. E nebună, e zăpăcită, dar se lasă și domninată, trebuie să fie un echilibru. Deci dacă este pe fun și pe fashionisme, chestii, Rihanna. Și pe party. Dacă ar fi pentru ceva pe viață, nu știu, e complicat', a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton