Cum a decurs prima întâlnire dintre Adrian Enache și iubitul fiicei sale: „L-au cunoscut la ziua mamei mele. A venit cu...”

 Dumba Gabriela
.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Adrian Enache și iubitul fiicei sale. Fiica lui Adrian Enache a dezvăluit recent că, de patru, are un iubit și bărbatul i-a cunoscut deja părinții. Diana Enache a preferat să păstreze secretul vizavi de relația ei de dragoste până când avea să fie sigură că este ceva serios între ei. Și Adrian Enache l-a cunoscut nu demult pe iubitul fiicei sale și Diana a povestit cum a fost marea întâlnire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a decurs prima întâlnire dintre Adrian Enache și iubitul fiicei sale. De trei ani de zile, fiica lui Adrian Enache trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un tânăr misterios, pe care tatăl său l-a cunoscut deja. Este vorba despre fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Diana a povestit recent cum s-au cunoscut iubitul și părinții ei, dar și cum se înțelege Adrian Enache cu – de ce nu- viitorul ginere.

25342534

Cum a decurs prima întâlnire dintre Adrian Enache și iubitul fiicei sale

Diana Enache nu și-a făcut mari probleme în momentul în care iubitul ei i-a cunoscut pe părinții săi pentru că, așa cum spune ea, „ai ei sunt foarte prietenoși”.

Nu mi-am făcut probleme, ai mei sunt foarte prietenoși, nu sunt scorțoși. Nu sunt genul care pun întrebări: Ia să vedem CV-ul, ce faci?'. Țin cont, ca orice părinte, să îți fie ție bine, copilului lor. Dar nu am stat cu stres, am fost foarte naturală.

L-au cunoscut la ziua mamei mele, a venit cu un buchet imens de flori. I-am zis: Să iei niște flori!' (râde). Glumesc. A fost natural, cum sunt și eu.

Eu sunt foarte naturală, poate câteodată sunt prea naturală. Cred că în ziua de azi mai rar găsim oameni naturali. Toți sunt de fațadă și cam atât.', a declarat Diana Enache pentru ego.ro.

Recent, Diana Enache povestea că tatăl său se înțelege foarte bine cu iubitul său.

„Sunt prieteni, se înțeleg foarte bine. Pentru mine contează și asta. E bine să fie armonie', spunea fiica lui Adrian Enache.

Citește și: Zodia care suferă din dragoste în luna decembrie.Va fi trădată de persoanele dragi

Citește și: Boala de care suferă Monica Tatoiu, de 42 de ani:'Ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești'

Citește și: Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani. Imagini fabuloase de la petrecere:'Regele sufletului meu'

Citește și: Cristina Pucean, înșelată de Bogdan de la Ploiești. Ce dovezi a prezentat dansatoarea:'Mi-a ajuns! Acest om fără scrupule…'

Ce spune fiica lui Adrian Enache despre căsătorie

La 25 de ani, fiica lui Adrian Enache nu se gândește la căsătorie și spune că este foarte fericită așa cum este. Mai mult, nici nu a fost cerută încă de soție.

„Nu mă pot cere singură, nu am niciun inel. Ca orice femeie mă gândesc, dar toate se întâmplă când trebuie. Sunt oameni care stau într-o relație zece ani, apoi se căsătoresc și divorțează după două luni.

Și oameni care se cunosc și după patru luni s-au căsătorit, au copii și sunt și acum împreună. E vorba de alegeri', a spus Diana Enache pentru Impact.ro.

Tânăra încă se mai gândește dacă renunță la numele Enache după căsătorie.

Contează cine sunt eu ca om! Mâine, dacă mă mărit, nu mă mai cheamă Enache, deci contează ce rămâne, ce e în interiorul tău. Nu știu dacă mi-aș schimba numele. Probabil o să mă cheme și Enache, dar și cum mă va chema ulterior. Nu știu!', mai spunea cântăreața.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton