Liviu Vârciu și Anda Călin au făcut scandal la pensiunea în care au petrecut Revelionul: "Îmi cer scuze..."

 Dumitrache Laura
.

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Ca în orice relație, momentele de tensiune apar chiar și atunci când vorbim de evenimente importante. Prezentatorul Tv și-a cerut scuze după ce a făcut scandal în camera de hotel, în pensiunea în care a sărbătorit Revelionul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc de mai bine de cinci ani o frumoasă poveste de iubire, iar împreună au doi copii. De-a lungul timpului, relația lor a fost presărată și cu despărțiri și împăcări, dar cei doi s-au împăcat. Deși sunt împreună, Anda și Liviu Vârciu nu s-au căsătorit.

liviuliviu

Prezentatorul Tv a postat pe canalul său de Youtube o filmare în care își cere scuze pentru că a făcut scandal în noaptea de Revelion, în camera de hotel. Liviu Vârciu și Anda Călin au avut un moment tensionat, iar vedeta tv a recunoscut că a consumat alcool înainte să se certe cu iubita sa.

Citește și: Cum a enervat-o la culme Liviu Vârciu pe mama fiicei sale Carmina:”A zis că nu-i adevărat, că-i nebun!”

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin s-au filmat împreună în patul conjugal. Ce imagini au publicat:„E groaznic să te uiți la tine'

Citește și:Constantin Enceanu, despre legea privind impozitarea bacșișului. Artistul deține un local în Filiași:„E delicat. Nu i-am întrebat pe angajați dacă…'

Citește și:Lisa Marie Presley și-a dedicat ultima postare de pe Instagram fiului ei decedat:”Nu treci peste, nu mergi mai departe”

Liviu Vârciu și Anda Călin au făcut scandal la pensiunea în care au petrecut Revelionul

Liviu Vârciu, 41 de ani, și-a petrecut Revelionul alături de iubita sa, Anda Călin și grupul de prieteni. Prezentatorul TV are o relație de dragoste minunată alături de Anda, femeia care i-a dăruit doi copii, o fată și un băiat. Recent, artistul a postat pe canalul său de Youtube o filmare din ziua în care a sărbătorit trecerea dintre ani.

La un moment dat, Liviu apare alături de membrii trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu și Viorel Sipoș. Vedeta de la Antena 1 și-a cerut scuze pentru că s-a certat cu soția sa în noaptea de Revelion, în camera de hotel. „N-ai cum… înainte de Revelion am consumat un pahar. Îmi cer scuze pentru toți vecinii care au fost în hotel și am făcut scandal… înainte de Revelion', a spus artistul.

De asemenea, Liviu Vârciu apare în clip alături de mai multe femei, iar mai târziu a urcat pe scenă interpretând piesele care l-au făcut celebru. „Haideți și voi, și mai tare, să moară 3 Sud Est de invidie… vă iubesc de mor. Aplaudăm pentru locația asta de 5 stele', le-a spus artistul petrecăreților.

Liviu Vârciu a sărbătorit Revelionul alături de membrii trupei 3 Sud Est

Liviu Vârciu și-a surprins fanii după ce s-a filmat alături de Mihai Budeanu și Viorel Sipoș, de la 3 Sud Est. Prezentatorul tv a petrecut alături de cei doi artiști Revelionul și chiar și-au amintit de perioada lor de glorie, în care mergeau în turnee. „Stau cu prietenii mei de foarte mult timp… Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu LA și 3 Sud Est, o să facem un film de lungmetraj în care o să povestim viața noastră, de când am plecat, de când eram mici. În comentarii spuneți dacă merită, dacă ați veni să vedeți acest film sau nu. Fără voi nu am fi rezistat', a mai spus Liviu Vârciu pe canalul său de Youtube.

Liviu Vârciu și iubita lui au planuri de nuntă

Deși par de nedespărțit, Liviu Vârciu și Anda Călin nu s-au căsătorit. Mulți se întreabă de ce aceștia nu fac pasul cel mare. Iubita prezentatorului tv a dezvăluit motivul pentru care nu are loc nunta ei cu Liviu. Se pare că cei doi nu se pot pune de acord în privința organizarii evenimentului.

Suntem bine noi doi așa cum suntem, dar nu ne înțelegem în ceea ce privește căsătoria, eu vreau într-un fel, el vrea în alt fel. Un pic să spunem că am ajuns la un consens, el a mai tăiat din invitați, eu am mai adăugat câțiva, dar nu știu ce să zic…', a declarat Anda Călin, pentru Click.

Sursa foto: Captura video/Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton