Cine este soțul Codruței Began de la Survivor România 2023. Antrenează echipa feminină de volei a CSM Constanța

 Dumitrache Laura
.

Cine este soțul Codruței Began de la Survivor România 2023. Codruța Began face parte din echipa Războinicilor și este determinată să dea tot pe traseu pentru a se întoarce acasă cu marele premiu. Codruța este tehnician nutriționist și este căsătorită cu Radu Began, fost mare voleibalist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este soțul Codruței Began de la Survivor România 2023. Codruța Began a acceptat provocarea de la Survivor România 2023 și face parte din echipa Războinicilor alături de Alin Chirilă, Alexandra Porkolab, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Maria Lungu, Andrei Krișan, Daria Chiper, Răzvan Danciu, Andreea Moromete și Andrei Neagu.

codruta si sotul eicodruta si sotul ei

Cine este soțul Codruței Began de la Survivor România 2023. Codruța Began este originară din Cluj-Napoca, dar locuiește în Constanța, unde este profesoară de educație fizică și sport. Războinica a recunoscut că îi va fi cel mai dor familia ei, dar se va strădui să ajungă cât mai departe la Survivor România 2023.

Citește și: Cine este Maria Lungu de la Survivor 2023.A fost iubita lui Mircea Eremia și a participat la Puterea Dragostei

Citește și:Cine este Sebastian Dobrincu de la Survivor 2023.A fost jurat la Imperiul Leilor și se iubește cu Ioana Ignat

Citește și:Cine este Maria Constantin de la Survivor 2023.A fost căsătorită cu Marcel Toader

Citește și:Cine este Andrei Krișan de la Survivor 2023.A fost campion național de Karate Shotokan și Taekwondo

Cine este soțul Codruței Began de la Survivor România 2023

Codruța Bogdan face parte din echipa Războinicilor la Survivor România 2023. Originară din Cluj-Napoca, războinica locuiește alături de soțul și fiul ei în Constanța. Iată cine este soțul Codruței Began de la Survivor România 2023!

Codruța este căsătorită cu fostul mare voleibalist Radu Began. Acesta este antrenor la echipa feminină de volei a CSM Constanța și antrenorul secund al naționalei feminine de volei a României. Radu și Codruța Began au împreună un fiu, Erik, în vârstă de 18 ani.

„Avem băiat major! Nu știe că mi-a oferit cea mai frumoasă zi din viața mea acum 18 ani când s-a născut. Iar eu nu știu cum să-i mulțumesc pentru asta. Uneori sunt prea aspră, iar alteori sunt prea protectivă, asta din dorința de a-l ști în siguranță. Îmi doresc pentru el sănătate și noroc să-și poată realiza aspirațiile. Te iubim, dragul nostru, mai mult decât știi!!', a scris Codruța Began de la Survivor 2023, pe Facebook, despre fiul ei, Erik, în data de 2 iulie 2022.

Codruța Began își dorește să câștige marele premiu de la Survivor România 2023

Codruța Began își dorește să câștige marele premiu de la Survivor România 2023, dar și trofeul emisiunii de la PRO TV. Sportiva se declară aptă pentru toate provocările de pe traseu și vrea să ajungă cât mai multe puncte echipei sale. Codruța a urmat un master în Administrarea Afacerilor la Universitatea „Ovidius’ din Constanța.

De asemenea, a participat la două workshop-uri: Funcțional Training, Modulul 2, în data de 18 noiembrie 2012 și Fit&Fly, Modulul 2, în data de 21 octombrie 2018.„Consider că am o condiție fizică suficient de bună pentru a putea presta și a duce sarcinile la bun sfârșit. Iar psihic cred că datorită vârstei sunt puțin mai experimentată decât colegii mei. Acum vom vedea, nu știu ce surprize ne rezervă această provocare', a spus Codruța Began pentru pro tv.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton