Ce amintiri neplăcute are Delia din perioada în care mergea la școală: "Un sentiment de chin, de muncă..."

 Raiciu Adriana
.

Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Copilăria ei a fost concentrată asupra studiului și nu avea timp și de alte lucruri. În cadrul unui interviu, jurata de la Iumor spunea cum arată o zi din viața ei atunci când era la școală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe Delia Matache o vedeți deseori, fie la televizor, fie în videoclipurile pieselor sale, însă nu mulți știu însă un detaliu important din viața ei personală. Vedeta și-a dedicat toată copilăria studiului, însă recunoaște că au existat anumite momente din școală de care nu își aduce aminte cu drag.

deliadelia

În cadrul unui interviu, îndrăgita artistă a spus că acum vede orele respective ca un chin, întrucât nu avea deloc timp liber. Iată ce a mai spus Delia Matache despre perioada în care era la școală.

Citește și: Delia a întâlnit 13 urși în 20 de minute pe Transfăgărășan:'Riscurile sunt foarte mari'

Citește și: Delia și soțul ei au sărbătorit 9 ani de căsătorie. Ce spune mama artistei despre un nepot:'Nu vreau să mă mai…'

Citește și: Nicole Cherry, răspuns tranșant pentru cei care au criticat-o:M-au enervat foarte tare mesajele

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!

Ce amintiri neplăcute are Delia din perioada în care mergea la școală

Ca să ajungă însă la succesul răsunător de care se bucură astăzi, Delia Matache a avut însă mult de muncă. Deși mama ei, Gina Matache, era deja celebră, ea a trebuit să muncească din greu pentru cariera ei. Vedeta a pus întotdeauna învățătura pe primul loc și nu a spus niciodată „nu” studiului.

Însă, soția lui Răzvan Munteanu spune acum că perioada copilăriei nu a fost atât de ușoară. Trebuia să lucreze mult și să studieze diferite instrumente, pe care azi le folosește rar sau deloc.

„Nu studiez foarte mult la nici unul dintre instrumente, ci doar ocazional și în funcție de proiectele pe care le am. Îmi trezesc amintiri, am destule ore de studiu din școală și din facultate. Este un sentiment nu tocmai plăcut.

Am rămas cu o chestie din școală, cu un sentiment de chin, de muncă, de ore de studiu la instrument, pentru care eram certată dacă nu ieșea bine. Ne pregăteam pentru audiții, trebuia să învățăm teorie.

Îmi place să improvizez, nu să studiez. Copilăria mea a fost marcată de faptul că am făcut o școală de muzică. Doar în vacanțe eram mai liberi, în timpul școlii nu prea făceai ce vrei. Primordiale erau instrumentele, teoria', a mărturisit Delia, conform spynews.ro.

Delia a fost la un concert al lui Florin Salam

În cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, Delia a recunoscut că a fost la un concert al lui Florin Salam și că a rămas absolut impresionată.

„E rockstar. E mult mai mult decât voce puternică și anduranță, pentru că sunt convinsă că dacă nu ar fi avut anduranță, nu ar fi putut să reziste în industrie până la momentul ăsta. Cântă, probabil, foarte multe ore, foarte multe zile pe săptămână.

Se joacă foarte mult cu publicul. A fost prima experiență de genul și mi-a plăcut. Este pentru prima oară când l-am văzut cântând și nu accidental', a povestit Delia în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton