Cine este Jazzy Jo de la Te cunosc de undeva. A fost finalistă X Factor

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Jazzy Jo de la Te cunosc de undeva. Surpriză mare pentru fanii emisiunii Te cunosc de undeva. În urmă cu scurt timp, cei de la Antena 1 au anunțat ce vedete vor concura în noul sezon. Printre participanți se numără și Jazzy Jo, o artistă deja cunoscută în lumea muzicii. Aceasta va face echipă cu Zarug și a fost finalistă X Factor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Jazzy Jo de la Te cunosc de undeva. Jazzy Jo participă la Te cunosc de undeva 2022. Concurenta nu e străină de lumea televiziunii, dar nici de cea a muzicii. Anul trecut, îndrăgita artistă a participat în cadrul unui alt show de la Antena 1. A concurat la X Factor în echipa Deliei și a ajuns chiar în marea finală.

jazzy-jo-1jazzy-jo-1

Cine este Jazzy Jo de la Te cunosc de undeva. Jazzy Jo s-a născut pe data de 25 decembrie 1984, în București. S-a lansat în lumea muzicii în urmă cu mai mulți ani și a colaborat cu diferite nume sonore din industrie. La Te cunosc de undeva, ea face echipă cu Zarug, fost concurent de la Asia Express. Se înțeleg de minune și abia așeaptă să-i încânte pe telespectatori.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Te cunosc de undeva.Florin Ristei este pe listă

Citește și: Pepe prezintă Te Cunosc de Undeva, la Antena 1:”Mai sunt de pus la punct niște chestiuni”

Citește și: Andreea Mantea, declarații neașteptate despre viața amoroasă:„Orice femeie are nevoie de o relație toxică'

Citește și: Volodimir Zelenski, anunț despre acordul de pace cu Rusia:„Avem o nouă rundă de negocieri. Cerem obligatoriu…'

Cine este Jazzy Jo de la Te cunosc de undeva

Așadar, Jazzy Jo și colegul ei, Zarug, formează unul dintre cele opt cupluri de vedete din nou sezon Te cunoscut de undeva. În ceea ce-l privește pe fostul concurent de la Asia Express, show-ul e o noutate. A acceptat după ce a avut o oarecare reținere, fiind o fire emotivă, dar gândul că partenera lui din emisiunea are experiență pe scenă l-a făcut să se relaxeze.

„Am primit propunerea de a participa cu reţinere şi oareşce frică. Eu sunt o fire foarte emotivă şi genul ăsta de performance foarte public mă şi sperie, dar mă şi ambiţionează să văd de ce sunt în stare. Mă reconfortează gândul că Jazzy Jo are multă experienţă pe scenă şi faptul că ea e, de fapt, care mă împinge să pot!', a spus Zarug, partenerul lui Jazzy Jo de la Te cunosc de undeva.

Cine este Jazzy Jo de la Te cunosc de undeva. Jazzy Jo s-a declarat foarte încântată de participarea la Te cunosc de undeva. A vorbit cât de bine se înțelege cu Zarug și i-a rugat pe admiratorii lor să fie cu ochii pe ei.

„Cum am primit propunerea? Wow! Cu braţele şi cu sufletul deschis, entuziasmată pentru nenumăratele schimbări de toate felurile prin care o să trecem. Al meu partener şi prieten, Zarug, este delicios, click-uim împreună ceva de speriat! Abia aştept! E o provocare genială! Watch out for us, Zarug and Jo!', a declarat Jazzy Jo de la Te cunosc de undeva, sezonul 17, conform a1.ro.

Jazzy Jo face parte din echipa lui Smiley, HaHaHa Production

Cine este Jazzy Jo de la Te cunosc de undeva. Numele real al lui Jazzy Jo este Ioana Sihota. A devenit cunoscută în lumea muzicii după ce a cântat alături de alți artiști celebri, cum ar fi Dorian Popa și Smiley. Pe lângă faptul că are o voce excelentă, ea e și o bună compozitoare și scrie versuri. Tânăra face parte din echipa iubitului Ginei Pistol, la casa de discuri HaHaHa Production.

Jazzy Jo provine dintr-o familie „muzicală', după cum a declarat chiar ea într-un interviu mai vechi, acordat pentru unsitedemuzica.ro. Mama concurentei de la Te cunosc de undeva e profesoară de pian. Artista a moștenit pasiunea și dragostea pentru acest instrument și l-a studiat vreme de 15 ani.

„Am crescut într-o familie muzicală. Mama mea e profesoară de pian și dorm cu instrumentul ăsta minunat la capul patului ca să pot să absorb tot din magia lui. Am făcut și eu pian vreo 15 ani și apoi m-am axat pe voce, căci pasiunea mea asta era.

Dar muzica m-a însoțit de mică, fie că vorbim de Mozart, Chopin (preferatul meu), Liszt sau vreun monstru sacru ca Miles Davis sau o Etta James', a spus Jazzy Jo pentru sursa citată.

Jazzy Jo de la Te cunosc de undeva a participat și la X Factor

Jazzy Jo s-a făcut remarcată prin mai multe piese celebre. Printre ele se numără „Mi-ai intrat în cap', „Taci un pic', „Maea', „Amor, Amor', „Cuba', „A night in Bucharest'. De-a lungul timpului, ea a primit sfaturi de la artiști cunoscuți, ca de exemplu Șerban Cazan. El și Smiley au ajutat-o să devină cântăreața de astăzi.

Acum un an, Jazzy Jo a mai participat la un show de la Antena 1. Cântăreața a ajuns în finala X Factor, alături de cealaltă echipă a Deliei, Jomajii. Concurenta de la Te cunosc de undeva a participat alături de trupa ei numită The Jazzy Jo Experience. Din formația ei fac parte Gabriel Neagu, Rareș Neagoe și Cauê de Marinis. Colaborează de aproximativ patru ani.

Sursă foto: Antena 1, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton