Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize: „Aveam jumătate din salariul de directoare al mamei în două ore”

 Borcilă Andreea
.

Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize la vârsta de 14 ani. Celebra stilistă pentru bărbați recunoaște că nu a avut mereu o viață ușoară și că, de cele mai multe ori, nu a avut niciun leu în buzunar. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adina Buzatu este o celebră stilistă din România, specializată în vestimentația pentru bărbați. Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Adina Buzatu a povestit cum a fost copilăria ei. Până să cunoască succesul, vedeta a avut probleme cu kilogramele în plus, iar mai apoi cu banii.  

adina-buzatu-9adina-buzatu-9

Adina Buzatu provine dintr-o familie unde mama era directoare de școală, iar tatăl ofițer. Influențată de unchiul ei din Spania, s-a apucat să facă bani din spălat parbrizele mașinilor, crezând că așa fac copiii de milionari. 

Citește și: Cum și-a petrecut Adina Buzatu ziua de naștere în plină pandemie de coronavirus.Vedeta a învățat să gătească la 43 de ani

Citește și: Adina Buzatu a fost infectată cu COVID-19:”Am avut febră opt zile”

Citește și: Anamaria Prodan, noi acuzații către Laurențiu Reghecampf, în ziua procesului de divorț:„Am oprit jaful'

Citește și: Cum a reacționat Florin Călinescu după ce s-a zvonit că a murit:„Sunt într-un moment al vieții mele în care…'

Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize

Adina Buzatu a povestit la podcast că, la vârsta de 14 ani, a vrut să fie trendsetter. S-a apucat să spele parbrizele mașinilor, crezând că așa fac copiii de milionari. 

„Stăteam la colțul străzii, la Școala Iancului, eu și fiica profesoarei de fizică. Mama era directoare de liceu la o aruncătură de băț, tatăl ofițer, îți dai seama cam cum era.

Făceam o tonă de bani, câștigam jumătate din salariul mamei în două ore! Stătea lumea la coadă, ne vedea două puștoaice răzvrătite, cu coafuri ciudate', și-a amintit stilista. 

Adina Buzatu a avut o viață de roman

Ea a recunoscut că nu tot timpul a fost numai lapte și miere. Vedeta își amintește că a avut momente în care nu avea niciun leu. 

„N-aveam bani să dau un acatist la biserică. Mi-a fost foarte greu, nu voiam să le spun alor mei că nu mai nimic, că am pierdut tot, cu un copil de mână.

Și gândește-te că eu sunt independentă de la 14 ani', a povestit ea. 

Adina Buzatu a rămas singură, după divorț, cu Sara care are acum 24 de ani. Pentru a se întreține, a avut o afacere cu export de fier vechi, a lucrat la o companie de telefonie mobilă imediat după ce-a născut, apoi, având un stil extravagant, lumea a început să o întrebe de haine.

„Oamenii mă întrebau cum să se îmbrace. Am avut și un show de pielărie și blănuri, aduceam lucruri de pe podiumurile din străinătate.

Erau doamne distinse, acum 25 de ani, care ulterior au spus public că au apreciat acele haine. Apoi, mi-am făcut relații afară, peste tot, stăteam la Paris de mă săturasem.

În țară, am constatat că bărbații se îmbracă îngrozitor în România!', a mărturisit vedeta.

Ce complexe a avut Adina Buzatu în copilărie 

Stilista a mai povestit că, în copilărie, era destul de complexată din cauza kilogramelor în plus. Era totodată un copil neascultător. 

„Înțelegerea mea cu ai mei a fost așa: fac facultate, dar mă lăsați să fac ce vreau! La 14 ani, eram în depechotecă, eram fan The Cure și Depeche Mode. Dacă aș avea un copil ca mine, aș avea păr alb deja', a mai continuat ea la podcast. 

Sursă Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton