Deea Maxer, noi imagini cu iubitul ei. Cu ce se ocupă bărbatul și ce diferență de vârstă e între ei

 Radulescu Ruxandra
.

Deea Maxer a publicat noi imagini cu iubitul ei. Deea Maxer a pus punct unei căsnicii de 14 ani, cu Dinu Maxer. Fosta soție a artistului s-a afișat zilele trecute alături de un bărbat misterios și a confirmat că, într-adevăr, este vorba de nol ei partener. Deea a fost discretă totuși cu privire la identitatea acestuia. Iată că o zi mai târziu, Deea Maxer a publicat noi imagini alături de actualul partener și i-a divulgat identitatea. Iată cum îl cheamă și cu ce se ocupă de fapt noul iubit al Deei Maxer.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deea Maxer, noi imagini cu iubitul ei. Deea Maxer a divorțat de tatăl copiilor ei, Dinu Maxer, după un mariaj de 14 ani. Cei doi au rămas în relații bune, iar recent, Deea a anunțat că și-a refăcut viața alături de un nou bărbat. Fosta soție a lui Dinu s-a afișat pentru prima dată alături de actualul iubit pe social-media, însă nu a oferit detalii despre identitatea acestuia. Iată că azi, Deea Maxer a publicat noi imagini împreună cu partenerul și a făcut public numele său. Iubitul Deei Maxer se numește Robert Drilea, are 31 de ani, iar profesia lui nu are nicio legătură cu showbiz-ul. Iată toate detaliile despre actualul partener al Deei Maxer!

whatsapp-image-2023-05-09-at-10.08.05whatsapp-image-2023-05-09-at-10.08.05

Deea Maxer, noi imagini cu iubitul ei

Deea Maxer a divulgat fanilor cine este de fapt noul ei partener. După un mariaj de 14 ani cu Dinu Maxer, Deea și-a refăcut viața alături de un bărbat pe nume Robert Drilea, de profesie specialist în vânzări si achiziții auto, după cum se arată pe profilul său de social-media. Deea Maxer a publicat două noi fotografii alături de partenerul ei, din vacanța petrecută în Vama Veche. Deea zâmbește fericită și ține în mînă un trandafir roșu, oferit de noul iubit. Robert Drilea are 31 de ani, fiind cu cinci ani mai tânăr decât Deea, 36 de ani.

Citește și: Dinu Maxer a început să piardă contractele pe care le avea la evenimente, după ce a anunțat divorțul de Deea Maxer: „Mi-a picat un botez'

Citește și: Dinu Maxer critică dur pictorialul Nicoletei Luciu, din Playboy: „A fost stresată, nu mi-a plăcut deloc, a fost varză”

Citește și: Cum comentează Deea Maxer noua relație a lui Dinu Maxer: „M-a anunțat. Nu a fost prietena mea, așa cum se vehiculează'

Citește și: Cine o ajută pe Alina Sorescu să-și crească fiicele, în plin divorț de Alexandru Ciucu, și cum le educă: „Doi oameni foarte devotați. Am un stil cald, dar ferm cu copiii' / EXCLUSIV

Actualul iubit al Deei Maxer împărtășește pasiunea ei pentru domeniul marketing-ului, ocupându-se de vânzări de mașini. Pe contul său de Instagram, acesta postează adesea imagini cu business-ul cu automobile și din ce se vede, afacerea îi merge foarte bine. De asemenea, actualul partener al Deei este pasionat de sporturile extreme, în aer liber, cum ar fi snowboard-ul și motociclismul.

Cum a comentat Deea Maxer relația cu noul iubit

Deea Maxer s-a fotografiat zilele trecute cu un buchet de flori și a publicat mai multe mesaje cu subînțeles, făcând aluzie la faptul că ar putea exista un nou bărbat în viața ei.

Fosta soție a lui Dinu Maxer a publicat prima fotografie cu noul ei iubit. Cei doi stau se țin în brațe, iar Deea Maxer pare că radiază de fericire în compania acestuia. Pe fundal, aceasta a publicat și o melodie cu versuri foarte sugestive.

Foc pe foc, ne-ar ucide în mod normal/ Dar cu atât de multă dorință, împreună suntem câștigători/ Ei spun că am scăpat de sub control, și unii spun că suntem păcătoși/ Dar nu îi lăsa să ne distrugă(…)/ Pentru că atunci când(…) îmi spui că mă iubești/ Și mă privești în ochi/ Tu ești perfecțiunea mea, unica mea direcție’.

Contactată de reporteri, Deea Maxer a confirmat faptul că bărbatul din fotografii este noul iubit.

Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie‘, a spus artista, potrivit cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton