Dinu Maxer, mărturisiri dureroase despre moartea misterioasă a fratelui său mai mic: "Nu știm nici până acum cine e făptașul. Eu nu am fost la înmormântare"

 Radulescu Ruxandra
.

Dinu Maxer face mărturisiri cutremurătoare despre moartea misterioasă a fratelui său mai mic. Dinu Maxer și-a amintit cel mai traumatizant moment al existenșței sale, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”. Artistul a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, cu fratele său, care murit la vârsta de doar 10 ani, într-un accident de circulație. Dinu Maxer susține că acest caz nu ar fi fost anchetat până la capăt de autorități și încă mai există semne de întrebare cu privire la făptaș.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer, mărturisiri cutremurătoare despre moartea misterioasă a fratelui său mai mic. Dinu Maxer a trecut printr-o perioadă foarte tumultuoasă în ultima vreme, după ce a divorțat de fosta soție Deea. Artistul a fost invitat la emisiunea „După faptă și răsplată” a Cristinei Șișcanu, unde a povestit marea tragedie a vieții sale, moartea fratelui său, mai mic cu 4 ani. Dinu Maxer era doar un adolescent de 14 ani, atunci când fratele său a fost lovit fatal de un tramvai. Cântărețul e de părere că există și în ziua de azi multe necunoscute cu privire la acest caz și că autoritățile nu s-ar fi implicat cum ar fi trebuit pentru descoperirea vinovatului.

213970-dinu-maxer-detalii-despre-noua-lui-iubita-ce-spune-despre-casatorie-2213970-dinu-maxer-detalii-despre-noua-lui-iubita-ce-spune-despre-casatorie-2

Dinu Maxer face mărturisiri cutremurătoare despre moartea misterioasă a fratelui său mai mic

Dinu Maxer a fost extrem de marcat, când la vârsta de 14 ani, fratele său, mai mic cu patru ani, a trecut strada și a fost lovit de un tramvai. Micuțul a decedat pe loc, însă Dinu Maxer nu-și găsește liniștea nici în ziua de azi, când se gândește la moartea fratelui și susține că acest caz nu ar fi fost elucidat. Mai mult, Dinu a apelat la anchetatori din televiziune, care i-au relevat noi informații cu privire la cei implicați.

După ce ne-am mutat în apartament, fratele meu, care era mai mic cu patru ani decât mine, a trecut neatent strada și a fost călcat de tramvai. Am încercat cu echipele din televiziune, de anchetatori, să descoperim ce s-a întâmplat. Noi nu știm nici până acum cine e făptașul.

Citește și: Cum a răspuns Dinu Maxer, întrebat dacă o vrea înapoi pe Deea: „Poate un război nuclear, să fim obligați să…”

Citește și: Deea Maxer are un nou iubit, după divorțul de Dinu Maxer. Cine este bărbatul și cum s-au fotografiat împreună: „Tu ești perfecțiunea mea'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a împlinit 49 de ani, iar Anamaria Prodan a sărbătorit-o în localul iubitului: „Era să leșin, am ieșit cu forța”

Citește și: Hatice de la Mireasa a fost abuzată și violată în trecut, iar acum este acuzată că s-a și prostituat: 'Era anturajul. Aia credeam eu că este corect…'

El a trecut strada și a venit o mașină, care l-a speriat și l-a făcut să se retragă și el a lovit tramvaiul pe lateral. Vatmanița a scăpat fiindcă nu a lovit frontal. Noi nu știm nici pînă acum pe cel mașina. L-a văzut cineva de la etaj pe cel cu mașina. Inclusiv vatmanița a scăpat s-a căsătorit cu anchetatorul, ca să scape și s-a mușamalizat totul. Tatăl meu a rămas cu o frustrare teribilă. Fratele meu a fost înmormântat în Valea Jiului, iar în aceași zi dădeam treapta întâi la limba română, eu nu am fost la înmormântarea fratelui meu și am intrat al doilea din liceu” a declarat Dinu Maxer la „După faptă și răsplată”.

Drama care l-a influențat pe Dinu Maxer să divorțeze de Deea

Dinu Maxer a trecut printr-un divorț foarte mediatizat de fosta sa soție, Deea Maxer, cei doi fiind căsătoriți vreme de 14 ani. Artistul și mama copiilor săi au semnat actele la notar la începutul lunii martie. Dinu a mărturisit că a rămas foarte traumatizat de certurile propriilor săi părinți, care ulterior au divorțat, și nu a dorit să ajungă la astfel de conflicte cu Deea.

Eu am avut o copilărie ciudată, părinții mei au divorțat, m-am bucurat că au divorțat. Părinții mei au fost atât de înverșunați, încât nu și-au vorbit 20 de ani, de la moartea fratelui meu până la căsătoria mea cu Deea, au fost la nunta mea cu Deea și atunci au vorbit după 20 de ani. Divorțul respectiv a fost atât de consumptiv, se răsfrângea asupra copilului. Ai mei erau de nivel mediu, nu-și permiteau atunci să se mute separat, a trebuit să conviețuim în apartament, o vreme.” , a mai declarat Dinu Maxer pentru sursa menționată.

FOTO: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton