”Fostul soț este în arest la domiciliu din cauza acțiunilor lui contra mea. Încălcarea ordinului de protecție și amenințări cu moartea în formă continuată, plus...” Isabela Onoriu, dezvăluiri despre momentele cumplite prin care trece / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Isabela Onoriu, dezvăluiri dureroase despre Daniel Onoriu. Femeia a reacționat după ce acesta a jignit-o. Într-un interviu pentru viva.ro, fosta parteneră de viață a lui Onoriu a explicat cum stau lucrurile și de ce pilotul este în arest la domiciliu. Femeia a declarat că a primit amenințări cu moartea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Isabela Onoriu îi dă replica lui Daniel Onoriu. Soția pilotului de raliuri a avut o reacție, după ce acesta a defăimat-o și i-a adresat cuvinte jignitoare. În plus, fosta parteneră de viață a lui Onoriu a declarat pentru viva.ro că pilotul a amenințat-o cu moartea, în repetate rânduri.

290516394-5706126172753483-5793683576381220176-n-1-crop-1670336274290516394-5706126172753483-5793683576381220176-n-1-crop-1670336274

Citește și: Câți bani vrea Isabela de la Daniel Onoriu, la divorț: „Când el stătea pe canapea şi se uita la filme, eu eram pe şantier cu muncitorii”

Citește și: Daniel Onoriu, primele declarații după eliberarea din arest: „Eu m-am dus la nevasta mea din iubire” / Ea a cerut ordin de protecție

Citește și: Cum se simte fiica Adelinei Pestrițu, după ce a avut pneumonie. Vedeta și Zeny au stat o săptămână în spital: „Pornind de la o tuse banală. Norocul nostru a fost că…' / EXCLUSIV

Citește și: Horia Brenciu, despre debutul său în televiziune și revenirea pe micul ecran: „În TVR nu mă trata nimeni ca pe un star. Eram…' / EXCLUSIV

Isabela Onoriu îi dă replica lui Daniel Onoriu! Susține că a fost amenințată cu moartea

Isabela Onoriu îi dă replica lui Daniel Onoriu, de care a divorțat în septembrie anul trecut. Fosta parteneră de viață a fostului pilot de raliuri a declarat, pentru viva.ro, că a primit amenințări cu moartea.

'Eu nu mă cobor la nivelul lui de vocabular. Cum am mai spus și în alte interviuri, eu nu pot fi trasă la infinit într-o continuă denigrare. Justiția în România își face treaba exact cum trebuie. Greșești, în fața legii plătești! De peste 6 luni fostul soț este în arest la domiciliu, din cauza acțiunilor lui contra mea.

Încălcarea ordinului de protecție și amenințări cu moartea în formă continuată, plus violare de domiciliu. Am depus actele de divorț în luna septembrie a anului trecut. De atunci a început în media și pe rețele sociale, o întreagă acțiune de denigrare împotriva mea', a declarat Izabela Onoriu, pentru viva.ro.

Daniel Onoriu nu a acceptat divorțul de Isabela

Isabela Onoriu a anunțat că divorțează de pilotul Daniel Onoriu în luna septembrie a anului trecut. Acest lucru i-a surprins pe cei din jur, mai ales că femeia îi fusese alături lui Onoriu, pe perioada celor trei luni cât a stat în comă pe patul de spital.

Fostul pilot de raliuri nu a acceptat despărțirea de soția lui. De altfel, el a încercat, de mai multe ori, să se împace cu femeia vieții sale, însă fără vreun rezultat. Așa, acesta a trecut la mesaje de amenințare, telefoane insistente, în final chiar să o urmărească pe fosta lui parteneră de viață. Din această cauză, Isabela a mers la poliție și a depus o plângere împotriva fostului soț, unde preciza că este hărțuită.

Daniel Onoriu a încălcat ordinul de restricție

Între timp, pilotul de raliuri Daniel Onoriu a încălcat ordinul de restricție cerut de soția lui, în prezent el aflându-se în arest la domiciliu. Acesta i-a dat o replică dură Isabelei, care spusese că divorțul se tărăgănează din cauza lui. Onoriu a jignit-o pe soția lui și i-a adus numeroase acuzații.

Eu abia aștept să divorțez și ea mă acuză pe mine că fac manevre la Judecătorie?! Păi, ce putere am eu la Judecătorie?', a declarat pilotul, pentru Click!

Daniel Onoriu spune că, dimpotrivă, își dorește să divorțeze cât mai repede de cea care i-a fost soție timp de șase ani de zile.

Eu am stat în comă anul trecut două luni și mi s-a șters memoria! Cine e fosta mea soție?! M-au sunat niște prieteni să-mi spună că o țărăncuță din Roșiori de Vede ar fi amanta mai multor bărbați (am primit și poze), iar cel mai important pentru ea e un grasuț de 160 kg (fost polițist), care cică o duce în excursii și îi plătește o biată chirie. Acesta ar fi și căsătorit de vreo 30 de ani și cu trei copii, și culmea și cu ordin de protecție ca mine', mai declarase Onoriu pentru aceeași sursă.

Onoriu se află de șase luni în arest la domiciliu

Tribunalul București a decis pe data de 12 aprilie, să prelungească măsura arestului la domiciliu în cazul lui Daniel Onoriu, cu încă o lună. Decizia magistraților îl nemulțumește total pe pilotul de raliuri, mai ales că îl așteaptă și procesul de divorț. Fostul pilot de raliuri, Daniel Onoriu, a fost arestat, după ce a încălcat ordinul de restricție al soției sale, Isabela Onoriu. El stat 30 de zile după gratii, după care autoritățile au hotărât să îl plaseze în arest la domiciliu.

După șase ani de mariaj, Isabela Onoriu a hotărât să pună punct căsniciei. Decizia a venit după ce fostul sportiv a trecut printr-o cumpănă mare. O intervenție la stomac nereușită, în Turcia, l-a adus la un pas de moarte. Daniel Onoriu a stat în comă 55 de zile, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

Daniel Onoriu: 'De ce i-am cerut eu să divorțăm, nu am să înțeleg niciodată în viața mea!'

Daniel Onoriu plângea după soția lui pe rețelele sociale. Fostul pilot de raliuri spune că nu înțelege de ce i-a cerut acesteia să divorțeze. Onoriu a considerat-o pe soția lui îngerul lui păzitor

'Of doamne! Anul trecut în zilele astea eram în comă. Atât de bolnav și neputincios. Vă scriu cuvintele astea cu lacrimi în ochi și sper să înțelegeți că cele 55 zile în comă mi-au distrus viața! Cel mai mult sufăr sincer pentru că am pierdut-o pe soția mea care a fost îngerul meu păzitor! De ce i-am cerut eu să divorțăm, nu am să înțeleg niciodată în viața mea!

A fost un om deosebit, care mă îngrijit maxim și în loc să-i mulțumesc, eu i-am spus să divorțăm. Te rog să mă ierți iubirea vieții mele și oriunde vei fi, să fie Dumnezeu cu ține și să-ți ajute să fii sănătoasă! Și, să știi că îmi pare rău că te ai rugat la Dumnezeu să-ți ia ție viața și să mi-o dea mie, pentru că eu nu am ce să fac cu viața asta tristă pe care o am acum!', a scris în decembrie Onoriu, pe Facebook.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton