Decizia luată de PRO TV după ce George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit la Ferma

 Oana Pantazi
.

Că între George Burcea și Viviana Sposub, la Ferma, e mai mult decât o relație de colegialitate se vede cu ochiul liber, dar, se pare, cei doi îndrăgostiți vor trebui să-și ascundă sentimentele în public, o vreme…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Scena sărutului pătimaș dintre George Burcea și Viviana Sposub la Ferma a făcut audiența să explodeze, fanii show-ului fiind extrem de încântați de desfășurarea evenimentelor. După ce, o vreme, a părut că totul se va limita doar la atât, cei doi nu au mai reușit să-și ascundă sentimentele.

Ieri, telespectatorii au văzut un cuplu înlănțuit nu doar de legătura de la mâini, care obliga apropierea, ci și de o legătură invizibilă. Cei doi nu s-au ferit deloc de gesturi tandre, părând vizibil îndrăgostiți. 'Este foarte frumoasă și… călduroasă', spunea actorul despre Viviana.

Iată însă că, se pare, mai-marii de la PRO TV ar fi luat o decizie în această privință, pe care cuplul va trebui să o respecte, scrie Cancan.

Citește și: Loredana dezvăluie secretele unei căsnicii de 22 de ani: „Relația nu e atât de solicitantă”/ EXCLUSIV

George Burcea și Viviana Sposub trebuie să-și ascundă dragostea

Povestea de dragoste înfiripată între George Burcea și Viviana Sposub la Ferma are toate șansele să continue și după terminarea show-ului, la fel ca și în cazul Brigitte și Florin Pastramă, care, între timp, s-au și căsătorit. Deocamdată însă, cei doi îndrăgostiți evită să se afișeze în public.

George-Burcea-Viviana-Sposub-sărut-Ferma-3-3George-Burcea-Viviana-Sposub-sărut-Ferma-3-3

Conform sursei citate, George Burcea și Viviana Sposub ar fi împiedicați, din cauza unei decizii venite din partea conducerii postului să apară împreună în cuplu până la finalul show-ului. Ulterior, postul TV ar urma să dea lovitura cu povestea exclusivă a relației dintre ei, așadar deocamdată George și Viviana trebuie să-și țină relația începută la Ferma doar pentru ei. Prin urmare, este greu de crezut că, o vreme, aceștia vor fi surprinși în public împreună și, cu atât mai puțin, în ipostaze tandre.

Citește și: Dieta Evei Mendes. Secretul care o ajută pe actriță să arate fabulos la 46 de ani

George Burcea, obligat să părăsească Ferma

Deși a fost unul dintre concurenții cei mai apreciați, inclusiv în postura de fermier-șef, George Burcea nu va reuși să ajungă în finală, așa cum și-a dorit. Din dorința de a se număra printre finaliști, actorul și-a forțat limitele și, se pare, s-a accidentat destul de serios, echipa de producție decizând ca drumul lui în Ferma să se încheie.

Drept urmare, fostul soț al Andreei Bălan a părăsit show-ul, fără să-și atingă scopul – acela de a câștiga finala -, însă, paradoxal, a bifat un punct pe care nu și l-a propus. Chiar dacă declarase că nu a venit în Ferma ca să se îndrăgostească, iată că asta s-a întâmplat…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton